Chcialem powiedziec Henio, ze zmieniony zostal tylko soft i stosunek uzyskanej mocy do ceny nie jest duzy.
Nie zostalem upowazniony przez Alego do przedstawiania jego ofert cenowych i jesli chcesz znacz szczegoly to pisz PW do Aligatora lub kazdego innego machera
90 kucyków - wystarczająco, chociaz... :hehe ale i tak bylo bliskie spotkanie trzeciego stopnia z `łowcami autografów aly ` ;d - 178 na ograniczeniu do 70 - ale wsio dobrze sie skonczylo :mryellow w koncu oni tez ludzie hehe
90 kucyków - wystarczająco, chociaz... :hehe ale i tak bylo bliskie spotkanie trzeciego stopnia z `łowcami autografów aly ` ;d - 178 na ograniczeniu do 70 - ale wsio dobrze sie skonczylo :mryellow w koncu oni tez ludzie hehe
Eee... do forumowych rekordzistow to Ci jeszcze daleko
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
Trzeba stanac i zapytac panow od ilu przestaja lapac, bo nie zdarza sie zorientowac i wyskoczyc na ulice zeby machnac lizakiem ;P A jak juz to bedzie 199 tak zeby to wyswietlacz mogl wyswietlic :idea:
Trzeba stanac i zapytac panow od ilu przestaja lapac, bo nie zdarza sie zorientowac i wyskoczyc na ulice zeby machnac lizakiem ;P A jak juz to bedzie 199 tak zeby to wyswietlacz mogl wyswietlic :idea:
Hehe... na suszarke trafili mnie blisko tej wartosci i podobno bylem ich rekordzista na tamtym odcinku. Za to na wideoradarze tez blisko tej wartosci powiedzieli, ze wynik niezly ale do rekordzisty to mi jeszcze brakuje 8)
Tak wiec suszarki lapia raczej wiecej niz te 200km/h.
Dedzio ostatnio tez oscylowal w tych granicach, ale chyba na wideo
A tak po zatym, to jak to bylo w TopGear, przy 237km/h fotokomorka juz nie lapie
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
:hehe Pierwszy oficjalny swap VP na PD, tylko z ta moca nie jest tak jak mialo byc
I nadal nie wiadomo o co chodzi :evil:
dawka 12mg na jalowym biegu...
silnik sprawdzony mechanicznie (rozebrany i poskladany) - koncza mi sie pomysly (ale jeszcze kilka zostalo tylko musze doprowadzic do porzadku po wysadzeniu turbiny)...
Komentarz