Poszło, no i prowadzimy :diabelski_usmiech
Czy to dobra cena ?
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Czy to dobra cena ?
Mam ofertę z salonu na Octavie 1.8 TSI 160KM w wersji Elegance za 78000 PLN w cenie dodatkowo do Elegance: metalik, alarm, Light Assistance, funkcja Corner. Ponieważ biorę kredyt 50/50 na starcie mam zniżkę 2000 a nie 5500. Czy to dobra cena ?Pozdrawiam
-
Odpowiem standardowo w tej sytuacji: odezwij się do dilerów "forumowych" (djczas, danielcio, hondar, lukasrally.... oczywiscie ze lucasrally
ops: ) to się dowiesz czy to dobra cena.
Ale podejrzewam ze moze byc lepsza... jeśli bedziesz cierpliwy :wink:
Pozdrawiam
Komentarz
-
Jakub czy ja wiem czy to taka dobra cena ?? Ja za swoją Octavie II Elegance + czarna perła + wielofunkcyjna kierownica + alarm + dywaniki welurowe w lipcu 2007 r. dałem 65 000 zł. No co prawda ja mam pod maską tylko 1.6 MPI, a tu jest 1.8 TSI, ale własciwie bez dodatków bo funkcja corner jest do właczenia na VAG beż żadej dopłaty.
Dla mnie dobrą ceną za takie auto było by 72 000 zł
Czarny Elegance
Komentarz
-
-
_Jakub, Tak jak radzą koledzy napisz do naszych "dilerów" dla porównania O2 1,9 TDI Elegance + xenonki + alarm + lakier perła wyszło 76 tys w grudniu 2007 wiec tak jak napisał, Big,Zamieszczone przez BigDla mnie dobrą ceną za takie auto było by 72 000 zł
:lol:Zamieszczone przez _Jakubfunkcja Corner
Acha ja też brałem od jednego z naszych "dilerów"
O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
I ja również napiszę: odezwij się do forumowych dilerów (z tym, że jeden z nich to lucasrally, a nie lukasrally jak napisał jeden z poprzedników). Sam jestem już po rozmowach z danielcio i najprawdopodobniej przybędzie niebawem na śląskich zlotach kolejna rodzinka :]
Komentarz
-
Doświetlenie zakrętów.Zamieszczone przez turbojajkoco daje posiadanie tej wspanialej funkcji? :wink:Pozdrawiam
Komentarz
-
-
-
Jesli masz rok modelowy 2008 to bez probelmu właczysz doświatlanie zakretów.Zamieszczone przez leszekmww naszych O2Czarny Elegance
Komentarz
-

Komentarz