planuje zakup odkurzacza samochodowego 12V szukam na allegro ale wybor jest dosc duzy i nie wiem ktory jest godny polecenia. moze ktos ma cos takiego i chce sie podzielic uwagami. pozdrawiam
daber85, to zależy co wymagasz. ja miałem coś takiego i szybko się wyzbyłem. dla mnie osobiście był za slaby, nie wyciągał wszystkiego. moja opinia - nie do końca zadowolony, można mieć ale tradycyjny odkurzacz jest dużo, dużo, dużo lepszy i szybszy :wink:
daber85, to zależy co wymagasz. ja miałem coś takiego i szybko się wyzbyłem. dla mnie osobiście był za slaby, nie wyciągał wszystkiego. moja opinia - nie do końca zadowolony, można mieć ale tradycyjny odkurzacz jest dużo, dużo, dużo lepszy i szybszy :wink:
miałem 2 takie, to w ogóle nie działało :?
ale może są jakieś "dobre"...
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Zarejestruj produkt lub znajdź instrukcje obsługi, często zadawane pytania, wskazówki i porady oraz pliki do pobrania dla Philips Odkurzacz ręczny FC6092/01. Zawsze służymy pomocą.
Poziadam takie cudo, jest zajebisty, dość dłuuuugi kabel w razie jakby aku wysiadł, kilka fajnych końcówek.
planuje zakup odkurzacza samochodowego 12V szukam na allegro ale wybor jest dosc duzy i nie wiem ktory jest godny polecenia. moze ktos ma cos takiego i chce sie podzielic uwagami. pozdrawiam
Daj sobie spokój!
Te gówna nawet piasku nie wciągają. Będziesz rozczarowny i rozgoryczony po pierwszym użyciu.
a ja polecam odkurzacz black &decker.... mam go za punkciory z bp partnerclub i jest naprawdę super...posiada dodatkową rurę i końcówki...wiadomo, że troszeczkę się trzeba nim więcej "namachać" niż zwykłym-domowym 230v, ale jest naprawde dobry i udało mi się nim bez problemów wyzbierac (wciagnac :P) piach z wykładziny pod gumowymi dywanikami....dosłownie co do jednego zebrał ( a w końcu na czarnej wykładzinie widac wszystko) Polecam
Zdecydowanie nie warto!!! Te odkurzacz są bardzo słabe i nie odkurzysz tym porządnie samochodu. Lepiej pojechac na stacje benzynową i za 2 zł odkurzyć samochód.
Mam takie urządzenie i powiem, że użyłem go 2 razy :| raz próbowałem poodkurzać to spociłem się jak pies.Baaaardzo czasochłonny biznes.Co do jakości odkurzania to ujdzie,ale kamyczki sam pozbierałem :diabelski_usmiech . Drugi raz użyłem do wyczyszczenia plamy z podłogi(mam dzieci :szeroki_usmiech )popsikałem odplamiaczem, przetarłem i odkurzyłem.Efekt-plamy brak I to jest jedynie godne polecenia bo ten odkurzacz co mam wciąga też wodę.Do zwykłego odkurzania polecam zdecydowanie konwencjonalny odkurzacz na 230v
Pozdro.
Komentarz