Wymieniali mi sprzęglo alternatora i pewnie cos naruszyli , tak mi sie wydaje szumialo coraz głośniej az wyskoczyl wąż a teraz wszystko sie wyjasniło .
Opony lato 2009
Zwiń
X
-
Opony lato 2009
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEMTagi: Brak
-
-
Opony lato 2009
jako, że zbliża się sezon i jak widzę tematy oponiarskie rozkręcają się równolegle w różnych miejscach, dla ułatwienia proponuję zbiorczą dyskusję w tym wątku.
ostatnio aktywne pokrewne tematy:
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
-
-
Zamieszczone przez bendiwłaśnie zamówiłem Bridgestony RE050A 205/55R16W, cena jakaś niezwykła 280 zł/szt. :shock: do tej pory te opony ceny miały gigantyczne. Opona raczej przyzwoita.Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
jest sporo zbuków , szczególnie w internecie uważajcie..jakies produkcje rumuńskie , chińskie , portugalskie tureckie
sporo opon wysokich indeksach ma niskie ceny ponieważ chyba coraz mniej osób je kupuje...jednak w H jazda jest przyjemniejsza a i ruch na drogach nie pozwala się wścikać...
Suxy cena tego conti w serwisie powinna oscylować około 365zł więc jest zbliżona po odjęciu montażu ,za to w H powinna być około 340zł.
[ Dodano: Sro 04 Mar, 09 08:41 ]
te zbuki sa importowane do polski z biedniejszych krajów gdzie nie poszły w tamtym rokuO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kowal 2002bendi napisał/a:
właśnie zamówiłem Bridgestony RE050A 205/55R16W, cena jakaś niezwykła 280 zł/szt. do tej pory te opony ceny miały gigantyczne. Opona raczej przyzwoita.
bendi, sprawdź gdzie była robiona ( odpukać w niemalowane, żeby nie była China... ).Outlander
była OII 4x4 BMM
już nie ma Octa ASZ super fajna była
Komentarz
-
-
A ja dzisiaj zakupiłem 4 sztuki nówki (10 tydzień 2009) Fuldy Ecocontrol. Ciekawe jak będą się sprawowały na mokrym. Bo w testach wyglądają całkiem nienajgorzej. Zresztą trzy głębokie "rowki" wzdłuż opony obiecują dobre odprowadzanie wody. Za jakieś 2 tyg założę na samochód, to się zobaczy.Alfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 500Małe pytanie. Dostalem w spadku po poprzednim właścicielu 2 opony letnie matador.
Czy dokupic kolejne 2 matadory czy 4 opony innej firmy? Czy ktos uzywal juz matadorów i
jak sie sprawuja? :?:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
witam przymierzam sie do kupna opon letnich do mojej OII i mam wachania ktore opony wybrac ,zastanawiam sie nad Bridgestone Turanza ER 300, Dunlop SP Sport Fastresponse, Pirelli P6, moze ktos z was urzywal ktores z tych opon :?: prosze o porade,z gory dziekuje,pozdrawiamSkoda Octavia II 1.9 TDI BJB 105/250 niestety juz nie ma(ale w pamieci pozozstanie
obecnie Skoda Octavia II 2.0 TDI 187 km i 390 Nm + banan na twarzy
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...ck+king++dachu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DachuBridgestone Turanza
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DachuBridgestone Turanza ER 300saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
w testach ADAC pirelli P6 byly na 1 miejscu bridgrstone turanza ER300 na 2 miejscu a dunlopy na 4 miejscu,chodzi mi o oponki do normalnej jazdy bo naprawde rzadko kiedy depne w podloge staram sie jezdzic ekonomicznie i spokojnie jak 100 latek :lol: a zalezy mi na jakosci oponek bo moim zdaniem nie ma co oszczedzac na takich sprawach jak opony czy np klocki lub tarcze.
[ Dodano: Sro 11 Mar, 09 22:54 ]
opony wszystkie rozmiarze 195/65/r15Skoda Octavia II 1.9 TDI BJB 105/250 niestety juz nie ma(ale w pamieci pozozstanie
Komentarz
-
-
czym sie roznia ER300 od RE 050??Skoda Octavia II 1.9 TDI BJB 105/250 niestety juz nie ma(ale w pamieci pozozstanie
Komentarz
-
Komentarz