dudek_t, jak tylko żona wróci autem to zrobie i wrzuce
Dywaniki welurowe
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez shadoChyba, że to zależy od struktury weluru, albo użytego materiału.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123ogólnie dywaniki na lato a na zimę i jesień gumy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123ja mam L&K więc wyobraź sobie moje dywaniki po miesiącu
[ Dodano: Sro 04 Mar, 09 20:34 ]
no ale to zajbczascie wygląda :!: :!: :!: tylko to utrzymać w czystości :cry:
Komentarz
-
-
Ja mam takie http://paa.pl/dywaniki_gumowe_golf_i...325744494.html bardzo dobrze są dopasowane, z dobrej gumy zrobione, której zapachu nawet w bardzo upalne dni nie czuć.
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Ja przez cały rok używam oryginalnych dywaników materiałowych. Dla mnie gumowe wyglądają tragicznie, więc wolę poświęcić więcej czasu na wytrzepanie i odkurzenie materiałowych i cieszyć się przyjemniejszym wnętrzem.
Komentarz
-
Zamieszczone przez _tm_Ja przez cały rok używam oryginalnych dywaników materiałowych. Dla mnie gumowe wyglądają tragicznie, więc wolę poświęcić więcej czasu na wytrzepanie i odkurzenie materiałowych i cieszyć się przyjemniejszym wnętrzem.
cały rok mam u siebie dywaniki z materiału, co jakiś czas sie je wypierze i jest ok
wyglad tych gumowych jest nie za ciekawy :roll:
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez Maicroft_tm_, A w zimie buty czym suszysz przed tym jak usiadziesz za kierownica :twisted: Pasazerow jak szkolisz zeby buty wytrzepali No i auto oczywiscie stoi w garazu na noc :diabelski_usmiech
Takie potem 10kg ciezsze niz suche placki leza w aucie 8)
Komentarz
-
Zamieszczone przez Maru 123wszędzie zużyte tampony i papierki po batonach a pod siedzeniami zeszłoroczne "życie na gorąco" i "avanti" :lol: :lol:
A wracając do tematu - ja mam dwie zmiany. Gumy na jesień i zimę, welur ORI O1 RS na wiosnę i lato. Wcale nie ma takiego problemu z tą letnią zmianą. Powiem szczerze, że już za nimi tęsknię. Z końcem marca wrzucam je na bank.
Auto o wiele fajniej się prezentuje, miło i przyjemnie jest w środku. A co do bałaganu - jak nie sprzątasz zbyt często to zostaw gumy, bo chlew się zrobi nawet jak jest sucho.
Ja jednak lubie mieć czyste auto zarówno z zewnątrz jak i w środku dlatego z przyjemnością zakładam welurek.
Komentarz
-
-
No te tampony mnie ostro rozwaliły właśnie ja też jestem tego zdania co do gumowych. Po protu mi nie leży ich wygląd.. Chyba że macie naprawdę zajebiaszcze w takim razie pisałbym się na to. No to sobie podaruje te z alledrogo. Chyba, że w salonie mają jakieś fajne welurki, szczerze mówiąc nie orientuję się a wypadałoby sprawdzić. Ma ktoś fotę jak wyglądają te z RSa? No i czy to można kupić nowe jeszcze??
stecuOctavia 1.9TDI ASV Elegance '04
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez stecuChyba, że w salonie mają jakieś fajne welurki
Ja tam nie mam problemu z utrzymaniem ich w czystości - odkurzam raz na 2 tygodnie, a w miedzy czasie po prostu je wyjmuje i trzepię
Gumowe ORI też nie są brzydkie, ale na pewno nie dodają autu tyle uroku co welurki, z tym że ja na jesień-zimę je wkładam bo są praktyczniejsze w utrzymaniu.Czarny Elegance
Komentarz
-
Komentarz