Zamieszczone przez stecu
Dywaniki welurowe
Zwiń
X
-
jeszcze odnośnie kobiet i ich czystości 8) z godzinę tego szukałem żeby Wam to pokazać ale znalazłem
:!: :!: http://www.detailingworld.co.uk/foru...ighlight=woman :!: :!: :lol: :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123jeszcze odnośnie kobiet i ich czystości z godzinę tego szukałem żeby Wam to pokazać ale znalazłem
Myślę, że słowa "jeździła nim kobieta" w ogłoszeniu o sprzedazy auta nabieraja po obejrzeniu tych fotek nowego (niekoniecznie pozytywnego) wymiaru :lol:Czarny Elegance
Komentarz
-
-
ja również mam welurowe na cały rok. ładnie wyglądają i to jest ich zaleta
na początku były gumowe ale ich wygląd mnie odrzucał i załatwiłem sobie welurowe z zielonymi napisami OctaviaOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
_tm_, No widzisz, sa rozne miejsca. U mnie na osiedlu nie odsniezali jak spadl snieg, a jest to chyba najwieksze osiedle w tym miescie :lol: Zaczeli odsniezac jak juz nie dalo sie przejechac.
Proponuje zalozyc na miesiac gumowe dywaniki i sprawdzic ile wody wycieka z tych otrzepanych butow :twisted:
Ja wychodze z zalozenia ze to jest TYLKO samochod i nie nalezy sie za bardzo podniecac pewnymi sprawami. Ma byc czysto, a fabryczne dywany wygladaja calkiem OK przy czarnym wnetrzu, fakt jak ktos ma jasne, to moze mu to nie wspolgrac :roll:
Komentarz
-
-
scr008, wszystko zależy od jakości użytej gumy.
Ja mam gumowe i sobie chwalę. Niewyobrażam sobie jeździć w zimie z welurowymi dywanikami.
Polecam http://dywaniki-petex.pl/zaiste ze wszystkich nauk enologia jest najszlachetniejsza
"Bo widzisz... w piciu nie trunek jest najważniejszy, a towarzystwo" - Stach Japycz "Rancho"
Komentarz
-
-
Witam
Jeśli już się rozwinął temat dywaników to w moim autku mam oryginalne, gumowe ale od strony kabiny pokryte czymś w stylu tkaniny. Jak dla mnie są bardzo uniwersalne ponieważ w zimie tkanina ta pochłania nadmiar wody która szybko wysycha (parkuje w garażu) w lato natomiast wyglądają bardzo estetycznie. Czy orientujecie się czy można takie dywaniki czyli gumowe ale od góry pokryte tkaniną kupić, bo jak przeglądam allegro to albo całe gumowe albo welur. ??
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JOYChyba wszystkie oryginały są podgumowane pod spodem.
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Ja odebrałem samochód z salonu z dywanikami welurowymi, ale bez tych mocowań do podłogi i strasznie mnie wkurzało, że sie przesuwają. Po jakimś czasie kupiłem sobie nowy komplet oryginalnych dywaników w ASO i te juz miały te otwory i uchwyty do wkręcenia w wykładzinę podłogi. Moge powiedzieć tylko, że to jest idealna sprawa. Teraz dywniki nie przesuwają mi się pod nogami, a montaż i demontaż (np. w celu wytrzepania i odkurzenia) jest banalny.
Komentarz
Komentarz