Trzeba uważać na takich myjniach na elementy lakierowane ,kolega miał lakierowany zderzak i troche farbki odpadło, chyba większość zalet ,po zimie tylko myje samochód na myjniach gdzie są myjki ciśnieniowe .
rusza sie fotel jak poruszam mocno plecami/szyberdach dorabi
Zwiń
X
-
rusza sie fotel jak poruszam mocno plecami/szyberdach dorabi
czasem odglosy jakies glosniejsze slychac jak ruszam jak to ugryzc?
Co myslicie oszyberdachu dorabianym? wszystko jest dla ludzi mysle ale niechce dewastowac auta i wycinac wzmocnien. oferta Webasto np. hollandia 300 i 500 te modele daja wieksze mozliwosci niz orginal roleta pelna elektryka co myslicie?nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjne przebieg 273 tyś
-
-
andrew55
Witam
i tu podpowiem - szyberdach to rewelacja. I choć dokładany inaczej się spisuje niż oryginał to nie ma się do czego przyczepić.
Ani przez chwilę przed montażem nie zastanawiałem się co do słuszności decyzji. Teraz pomimo dosyć uciazliwego hałasu (powyżej 150km/h) nadal mi się podoba.
Polecam nie tylko na Lato ale i na resztę roku. okno w dachu daje naprawdę ciekawe wrażenia. Znam i takich, co przesiadając się z Laguny GrandTour z naprawdę "dużą dziurą" przesiadają si na Octavie II i mówią po co mi to ?. I tu już ich zdania nie podzielam.
Pełna elektryka ma swoje duze zalety : kluczyk off i samo się zamyka. dwie pozycje do zaprogramowania itd. 2,5 tyś i komfort zapewniony.
Komentarz
Komentarz