Ja swój kupiłem niedawno ale to był zupełny przypadek - akurat trafiłem od znajomego mechanika... Sprawdzone źródło znacznie zwiększa szanse na późniejsze zadowolenie z zakupu... Polecam - naprawdę fajne autko
Ja swój kupiłem niedawno ale to był zupełny przypadek - akurat trafiłem od znajomego mechanika... Sprawdzone źródło znacznie zwiększa szanse na późniejsze zadowolenie z zakupu... Polecam - naprawdę fajne autko
Mam nadzieje ze nikt mnie nie zakrzyczy, ale przy takich warunkach brzegowych faktycznie w rachube wchodzi tylko diesel. Z trwalych diesli w tej cenie masz do wyboru tylko Octavie i Passata b5lift. (silniki Passata to AWX lub AVF wersje 130konne, problem z Passatem jest natomiast taki ze bedzie Ci bardzo ciezko odszukac niezajezdzony egzemplarz)
Przeczytaj sobie to:
Jesli chodzo o Octavke 1 to polecam zarowno na pompie jak i pompowtrysku. Na pompie jest mniej wrazliwa na jakosc paliwa (wazne dla osob tankujacych na dziwnych stacjach).
Dla Ciebie w sumie najwazniejsze jest to, abys kupil zdrowy egzemplarz. Po prostu przy przebiegu 50kkm rocznie auto musi byc bezawaryjne, dlatego ja wlasnie skupilbym sie na poszukiwaniu zadbanego egzemplarza w dieslu a to jaka bedzie to wersja silnikowa pozostawilbym na dalszym planie. Z kazdego silnika VAGa bedziesz zadowolony.
Jak pisalem wyzej, zobacz co klubowize maja na sprzedaz, albo sam daj ogloszenie ze kupisz.
Komentarz