climatronic

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Sanchos
    Classic
    • 2004
    • 32

climatronic

Witam
    Chciałbym zamonować w swijej octavi climatronica w tym momencie jest tam zwykły schładzacz
    posiada może ktoś opis podłaczeń climatronica bądż ktoś go montował i może coś podpowiedzieć.
    zakupiłem już nagrzewnice z climatronikiem sterownik oraz wiązke a wkażdym razie jej część

Komentarz

• Piotrus
      Rider
      • 2004
      • 524

Re: climatronic

Zamieszczone przez Sanchos
      Witam
      Chciałbym zamonować w swijej octavi climatronica w tym momencie jest tam zwykły schładzacz
      posiada może ktoś opis podłaczeń climatronica bądż ktoś go montował i może coś podpowiedzieć.
      zakupiłem już nagrzewnice z climatronikiem sterownik oraz wiązke a wkażdym razie jej część
      W temacie takich schematów najlepiej kup czteropak tyskiego i zapytaj się Tory z Diagtronika (www.diagtronik.pl/forum )

Masz już wiązkę od modułu sterującego do obudowy nagrzewnicy?
      Piotruś
      AGR(RIP) + ALH

Komentarz

Climatronic

Witam
        Jestem po całej takiej historii.
        Krok 1 montaż manualnego schładacza
        Krok 2 montaż climatronica.

TORA jes w porządku i sporo mi pomaga. Jednak są tacy "spec"jaliści po szkole Skody co znają lepiej temat i z moim "bałaganem" dali sobie radę ( a było co układać)
        polecam kontakt skodaserwis.pl[/u]

Komentarz

• Ziomal
          RS
          S_OCP Member
          • 2005
          • 5841
          • Octavia I (1U2)
          • BFQ 1.6 MPI 102 KM

Panowie uwaga na wyświetlacz w climatronicu ,jest on bardzo wrażliwy na wode znajomy chciał wyczyscic ekranik i widac było jak sie robią sie plamy jak by sie wyświetlacz wylał , na szczęście to było chwilowe k
          Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl

Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl

Jest O1 1.6 BFQ

Komentarz

• Piotrus
            Rider
            • 2004
            • 524

Zamieszczone przez Ziomal
            Panowie uwaga na wyświetlacz w climatronicu ,jest on bardzo wrażliwy na wode znajomy chciał wyczyscic ekranik i widac było jak sie robią sie plamy jak by sie wyświetlacz wylał , na szczęście to było chwilowe k
            Nie na wode tylko na nacisk - przejedź po nim palcem to też będzie widać to zjawisko.
            Piotruś
            AGR(RIP) + ALH

Komentarz

Pracuję...