Zamieszczone przez malgosk
POMOCY!!!
Zwiń
X
-
Ja sobie zatrzasnąłem tak kluczyk w vectrze. Zadzwoniłem na numer wywieszony na parkingu (gość się ogłaszał ze otwiera każdy zamek). Przyjechał zapytał które auto, otworzył szybciej jak ja kluczykami skasował stówkę i pojechał.
Numeru nie pamiętam ale było to na parkingu pod AWF w Krakowie. Na bank w budce dalej jest jego ogłoszenie.
PS obserwatorom szczeny pospadały do asfaltu----===LPG Powered By GABOREK===---
Komentarz
-
-
tak z ciekawości zapytam w jaki sposób w Octavii można sobie zatrzasnąć kluczyki?
Przecież po wyjściu z samochodu drzwi nie ryglują sie same.
Samoczynne ryglowanie po ok 30 sekundach u mnie (O1) działa tylko gdy z zewnatrz odryglujemy drzwi ale w ciągu 30 sekund ich nie otworzymy. A jak nie otworzymy to klucze zostają na zewnątrz
Komentarz
-
-
za 150zl otwieranie kluczy w dzien w wawie, w firmie tak sobie zatrzasneli kiedys :P
wkladaja taka poduszeczke miedzy drzwi a karoseria dachu
delikatnie odchylaja pompujac powietrze w podusie i pozniej takim drucikiem ciagnie za cycka i otwieraPresident Johnny II + President Florida/ ML-145
O1 - 122KM@141KM 261Nm@303Nm By Rogalotti
OII - 140KM@178KM 320Nm@374Nm By CompSport
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zipiPrzecież po wyjściu z samochodu drzwi nie ryglują sie same.
Zamieszczone przez zipitak z ciekawości zapytam w jaki sposób w Octavii można sobie zatrzasnąć kluczyki?
Komentarz
-
-
dzwoń tutaj, przyjedzie facet i w 5 sekund otworzy
Dorabianie kluczy, naprawę zamków, otwieranie samochodów, naprawa stacyjek samochodowych, serwis auto kluczy, kluczyki samochodowe, dorabianie kluczyków...
[ Dodano: Sro 11 Mar, 09 16:02 ]
acha, ale do Wrocławia to dojazd może jednak potrwać...ops: :szeroki_usmiech
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 2pacwkladaja taka poduszeczke miedzy drzwi a karoseria dachu
delikatnie odchylaja pompujac powietrze w podusie i pozniej takim drucikiem ciagnie za cycka i otwiera
510 291 661- nr do gościa z łodzi ale poda na do centrali na polskę
Komentarz
-
-
hehe->dzisiaj miałem taki sam case :evil:
od wczoraj świruje mi alarmi i centralny, podejchałem do warsztatu w którym mieli na to spojrzeć, wysiadłem auta, nie gasiłem bo brama była na w pół otwarta i chciałem spytac czy mogę wjechać, wysiadłem i auto się od razu zamknęło...
nawet nie zdązyłem ruchu w tył zrobić, bo przez myśl mi przeszło po zamknięciu, zeby ich jednak nie zamykać..za późno auto zamknięte i na chodzie :evil:
dwa śrubsztaki, kawałek drutu, trochę porysowane drzwi jakoś po 15 minutach się udało nacisnąć guzik otwieraniauff ale ulga 50km do domu i jeszcze auto chodzące :?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123:? co to za druciarstwo? jak ja zatrzasnąłem kluczyki zadzwoniłem przyjechał Pan przwitał się elegancko i po 5 sekPresident Johnny II + President Florida/ ML-145
O1 - 122KM@141KM 261Nm@303Nm By Rogalotti
OII - 140KM@178KM 320Nm@374Nm By CompSport
Komentarz
-
Komentarz