Pan elektryk z Wimaru w Alejach mile mnie zaskoczył
Umówiłem się telefonicznie no montaż zestawu głośnomówiącego Nokia ck 15w.Cena montażu 200pln,czas ok.1,5h(zestaw kupiłem we własnym zakresie).Przyjechałem na umówioną godzinę oddałem kluczyki i czekam.Po 1,5h przychodzi klient przeprasza że montaż się przeciąga i informuje że musi wyjechać a auto wyda mi pracownik.Po godzinie przyszedł pracownik oddał kluczyki,przeprosił za opóźnienie i poinformował że w zamian za to montaż jest gratis :shock:
Jest O3 1.4 TSI DSG elegance + amazing
była 2008-2014 O2 1.9 BXE
była 2005-2008 O1 1.9 AHF
.Po 1,5h przychodzi klient przeprasza że montaż się przeciąga i informuje że musi wyjechać a auto wyda mi pracownik.Po godzinie przyszedł pracownik oddał kluczyki,przeprosił za opóźnienie i poinformował że w zamian za to montaż jest gratis :shock:
patrzcie, obcy ludzie a jacy uczciwi i wyrozumiali. pewnie ich ta wlepa przestraszyła :lol:
To chyba dość bogaty warsztat jak im na 200zł nie zależy. Ja rozumiem, że za opóźnienie można obniżyć cenę, ale nie do zera :?: Trochę to dziwne :? Sprawdź może przy okazji, czy wszystkie części w aucie masz takie jak mieć powinieneś :wink:
Czym bym się to ASO nie kierowało to chwała im za to.
W Wimarze montażem blokady,alarmu itp nie zajmuje się ASO , tyko osobna firma,
zresztą z tamtejszym ASO też miałem niemiłe doświadczenia (poprzednie auto).
Na pierwszy rzut oka robota wygląda profi, a jak jest naprawdę wyjdzie w praniu
Jest O3 1.4 TSI DSG elegance + amazing
była 2008-2014 O2 1.9 BXE
była 2005-2008 O1 1.9 AHF
Komentarz