Kiedy zamowiles swoje autko?
Jaka to wersja?
Jaki silnik?
Kiedy przewidujesz odbior?
Ja tez mam zamowiona FL-ke, Ambiente, 3U3U, 1,4 TSI - czekam, czekam i nic.
19 lutego ja zamowilem i nikt jednoznacznie nie potrafi mi powiedziec kiedy bedzie do odbioru a nawet z tego co sie dowiedzialem to jeszcze nie weszla do produkcji. Ma ruszyc ponoc 13 tygodniu roku.
Ciekaw jestem jak to wyglada u Ciebie.
A na marginesie - fajnie byloby poczytac sobie predzej.
nikt jednoznacznie nie potrafi mi powiedziec kiedy bedzie do odbioru
jak to :?: :!:
powinni zmieścić się w 6-8 tygodniach od zamówienia[/quote]
Otoz nie do konca - mozesz mi wierzyc ze zasiegnalem jezyka i ... 6 - 8 tyg, TAK ale w przypadku wszystkich innych silnikow z pominieciem 1,4 TSI.
Nikt jednoazacznie nie potrafi powiedziec dlaczego tak jest. Ale dodatkowo bylem w SEACIE pytalem jaka jest dostepnosc LEONA 1,4 TSI - ta sama spiewka - smialo ponad 8 tygodni bo SEAT I SKODA dostaja te silniki w drugiej kolejnosci. Przede wszystkim VW. A ze jest tak ogromne wziecie na te jednostki to wlasnie dlatego tak to wyglada.
Otoz nie do konca - mozesz mi wierzyc ze zasiegnalem jezyka i ... 6 - 8 tyg, TAK ale w przypadku wszystkich innych silnikow z pominieciem 1,4 TSI.
Nikt jednoazacznie nie potrafi powiedziec dlaczego tak jest.
już pamiętam, ten motor jest zdaję się dostępny (przynajmniej oficjalnie) od niedawna, pewnie dlatego...
[ Dodano: Sob 14 Mar, 09 10:30 ]
Zamieszczone przez danielcio
Pracuje w salonie w krakowie i stoją u mnie na placu 2 szt
hehehehe :szeroki_usmiech :kciukgora
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Kiedy zamowiles swoje autko?
Jaka to wersja?
Jaki silnik?
Kiedy przewidujesz odbior?
Ja tez mam zamowiona FL-ke, Ambiente, 3U3U, 1,4 TSI - czekam, czekam i nic.
19 lutego ja zamowilem i nikt jednoznacznie nie potrafi mi powiedziec kiedy bedzie do odbioru a nawet z tego co sie dowiedzialem to jeszcze nie weszla do produkcji. Ma ruszyc ponoc 13 tygodniu roku.
Ciekaw jestem jak to wyglada u Ciebie.
A na marginesie - fajnie byloby poczytac sobie predzej.
Pozdrawiam
Zamówiłem 6 marca, Elegance, 1.8 TSI, ma być robiony w 15 tygodniu i od tego czasu odbiór za dwa tygodnie czyli najwcześniej 20 kwietnia, realnie pewnie koniec kwietnia.
A tak ogólnie to jest duży problem z dostępnością tych silników 1.4TSI (duży popyt) a jest to nowy silnik i fabryka nie wydala z produkcją silników
Tzn istnieje ryzyko że już ustalone terminy dostawy będą "przedłużane" z powodu "problemu z dostępnością" czy nowe zamówienia mają dłuższe okresy realizacji?
Mam nietypowe pytanie dot. instrukcji obsługi do O2FL.
Część "Wygląd zestawu wskaźników", "Rys. 18 Zestaw wskaźników" na stronie 17.
Jak macie na tym obrazku wyskalowany prędkościomierz?
Mam nietypowe pytanie dot. instrukcji obsługi do O2FL.
Część "Wygląd zestawu wskaźników", "Rys. 18 Zestaw wskaźników" na stronie 17.
Jak macie na tym obrazku wyskalowany prędkościomierz?
Jakby ktoś jeszcze szukał, to tutaj są różne instrukcje w różnych językach, w tym po polsku:
- obsługi,
- do radia
- oraz aktualizację do nowych modeli
Komentarz