Zamieszczone przez Andrzej Z.
[O2] OCTAVIA II - zabkowanie opon tylnych
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
[O2] OCTAVIA II - zabkowanie opon tylnych
Powiedzcie czy macie taki problem w swoich autkach i na jakich oponach szczegolnie to wystepuje a na ktorych nie.
Zamierzam zalozyc do mojej Octavki alu 16' na nowych oponach albo MICHELIN SAVER albo BRIDGESTONE TURANZA ER300 - stad pytanie czy bede sie musial denerwowac jakims zabkowaniem?
Pozdrawiam
-
-
Zamieszczone przez TrusekBRIDGESTONE TURANZA ER300
Zamieszczone przez ufomoim zdaniem ząbkowanie występuje od złego stanu zawieszeniasaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zawieszenie tez ale nie do konca. Poczytalem o tym troche a w dodatku mam kolege w hurtowni opon i powiedzial mi o tych niuansach. Podjechalem tez do oponiarzy i powiedzieli mi ze do OCTAVII tylko Michelin - ciezkie auto, bede jezdzil glownie sam, zawieszenie wielowahaczowe. No i argument goscia ze ma Passata i tylko na Michelinie SAVERze nie zabkowalo.
Tu masz artykol jesli Cie to zaciekawi
Zaufaj prawdziwym ekspertom i wybierz najlepsze opony samochodowe. Aktualny ranking opon, artykuły motoryzacyjne i najświeższe testy opon na wyciągnięcie ręki
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TrusekZawieszenie tez ale nie do konca. Poczytalem o tym troche a w dodatku mam kolege w hurtowni opon i powiedzial mi o tych niuansach. Podjechalem tez do oponiarzy i powiedzieli mi ze do OCTAVII tylko Michelin - ciezkie auto, bede jezdzil glownie sam, zawieszenie wielowahaczowe. No i argument goscia ze ma Passata i tylko na Michelinie SAVERze nie zabkowalo.
Tu masz artykol jesli Cie to zaciekawi
http://www.opony.com.pl/e...wanie_opon.html
tego typu opinie i argumenty szczerze mówiąc niewiele wnoszą, ale skoro Cię przekonały, to "tylko michelin".
a octavia nie jest jakimś chyba szczególnie ciężkim autemsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz