Nowe ciekawe felgi godne polecenia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • stats
    Classic
    • 2010
    • 25

Wolnossacy silnik ktorym przemieszcza sie z punktu A do B malo naciskajac gaz.

laurin, Po lewej jest taki wystep i da sie w nim cos nacisnac i to trzeba nacisnac wlasnie. Przy pelnym baku po nacisnieciu bedzie takie syk :twisted:
  • Spendra
    Ambiente
    • 2009
    • 119

Witam.

Ciekawy jestem czy ktoś z was w związku z nadchodzącym latem, nie wypatrzył jakiejś nowej ciekawej propozycji godnej polecenia, szukam felg 16' i do tego jakieś ciekawy oponki, zdaje się na wasze doświadczenie, gdyż moją Octavie posiadam od 2 tygodni i wypada w coś ciekawego ubrać ją na lato ;]

----------------------------------
    1.9 TDI 110 KM SLX 12/2000r Srebrny Metalik/ Hetchbeck
    ------------------------------------------------------
    1.9 TDI 110 KM SLX /2000r Srebrny Hatchback
    President Johnny II na pokładzie

Komentarz

• ufo
      L&K
      • 2008
      • 1475
      • Octavia III combi (5E5)
      • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

Spendra, morze podałbyś coś dla przykładu, co cie interesuje :?: z powietrza ciężko coś trafić, ludzie rożne gusta mają :wink:

Komentarz

• Spendra
        Ambiente
        • 2009
        • 119

Bez wodotrysków...cos takiego...
        Załączone pliki

Komentarz

• blackrs
          RS
          • 2008
          • 4826
          • Superb II combi (3T5)
          • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

ja mam do spzredania swoje oryginalne od rs jak zainteresowany topw a zdjecia maszw nasze auta pod tematem black rs
          BYŁA o1 rs
          BYŁA o2 1.6
          JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• Spendra
            Ambiente
            • 2009
            • 119

Ok, dzieki blackrs propozycje dogadamy na pw.

A ktos poleca cos zblizonego do zalaczonych powyzej ?

Komentarz

• zurcio
              RS
              • 2008
              • 2046

Spendra, poszukaj narazie na forum w bazie już dostepnej.

Przynajmniej na początek sprawdź jakie marki są polecane a potem szukaj wzoru.

W jaki rozmiar celujesz :?:
              Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

Komentarz

• ufo
                L&K
                • 2008
                • 1475
                • Octavia III combi (5E5)
                • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

zurcio,
                Zamieszczone przez Spendra
                szukam felg 16'

Komentarz

• Trusek
                  Rider
                  • 2009
                  • 520
                  • Octavia III (5E3)
                  • DADA 1.5 TSI 150 KM

Ja bede chcial do mojej nowej FLki wrzucic 16" . Pojechalem nawet do Torunia (do goscia z polecenie), do goscia ktory handluje oponami i felgami juz ladnych kilkanascie lat. Rzeczywiscie gosc trybi temat. Opowiedzial mi o felgach - firmach, certyfikatach, mocniejszych, slabszych, chinskich, dedykowanych itd, itd. 30 minut opowiesci o samych felgach. Pokazywal, porownywal, byl cierpliwy i kompetentny. Ani razu nie bylo tekstu "tak jest - bo tak" - zawsze bylo to jakos uzasadnione.
                  Podpowiedzial mi ze sa firmy ktore robia dedykowane felgi do np grupy volkswagen (5x112, 57, ET40 - 50, sweryczne sruby) - jesli sie orientuje to w Twoim przypadku 5x100.
                  Zaproponowal mi te felgi ktore akurat mial na stanie w dodatku za sensowna cene: CMS C9 i ATS Exclusive Line Type Z. Inne tez wchodzily w gre, ale na zamowienie. Mial cala sciane innych felg ale tamte wizualnie mi nie odpowiadaly (sa gusta i gusciki).
                  Absolutnie odpada chinszczyzna.

Co do opon to w poprzednim aucie (SEAT IBIZA) mialem GoodYear Excellence, bomba (ciche, przyczepne, ladne) - a tu muka. Powiedzial ze w autach typu Passat, Octavia, A4 itd opona odpada - bardzo sie zabkuje. Co ciekawe GoodYear odchodzi od tego wzoru wlasnie dla tego. Zaproponowal mi z wlasnego doswiadczenia MICHELIN SAVER lub BRIDGESTONE ER300 TURANZA, ze wskazaniem na Michelina. Nie zabkuje (lub bardzo znikomo) na tylnej wielowahaczowej osi, jest cicha i co ciekawe oszczedza paliwo.

Moj wybor to Exclusive Line Typ Z 7x16 i Michelin Saver 205/55/16.

POZDRAWIAM
                  <<>> MACIEJ <<>>
                  Moje Autko - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=33986 - Zapraszam

Komentarz

Pracuję...