[O1] czy ktos montowal sterownik centralnego zamka ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • m@riani
    Classic
    • 2010
    • 15

Zamieszczone przez marbab
    Czy na dluzsza mete jest to szkodliwe
    jest - przecież palisz sprzęgło.
    Zamieszczone przez leszekmw
    po takich wścikaniach na polnych drogach się paliły w crv lub ravkach...
    wszystko zależy od kierownika - jak używa półsprzęgła to leci szybciutko - Outlander też nie ma zbyt mocnego sprzęgła. SKoda ma bardziej trwałe - chociaż może dlatego, że Haldex jest załączany w miarę potrzeb, a w Outku cały czas coś momentu na tył też idzie.
  • kobus
    Drive
    • 2008
    • 42

witam
    Chcialbym zalozyc sobie do octavi I sterownik otwierania autka na pilot jednak u mechanika zycza sobie 220zl za sama centralke 2 piloty z montazem...a na allegro takie cso chodzi po ok 100zl...ma ktos moze sprawdzony zestawik z allegro ktory sam montowal? centralny zamek jest...Czy przecietny czlowiek sobie poradzi z takim montazem?
    Sprzedam moja Octavie
    1997r. klima elektryk i te sprawy info na priv

Komentarz

• marekzu
      L&K
      • 2007
      • 1412
      • Superb II combi (3V5)

czeka taka centralka na montaz - teoretycznie do podlaczenia chyba z 5 kabelkow jest - ale pogoda nie sklania do zabawy

Komentarz

• cinoppi
        Classic
        • 2007
        • 35

montowałem centralke z siłownikami troche zabawy było z tym zwłaszcza ze producent albo krasnoludki :lol: przewody w wiązkach pozamieniał zestaw sie chyba nazywał terminator czy jakoś tak.miałem więcej zabawy bo do alarmu sie wpinałem,żałuje że od razu bagażnika nie podpięłem.

Komentarz

• kobus
          Drive
          • 2008
          • 42

czyli? wiem ze z silownikami i alarmem jest troche zabawy daltego chodzi mi o same piloty wiec ktos moze jakis zestaw do octy polecic?
          Sprzedam moja Octavie
          1997r. klima elektryk i te sprawy info na priv

Komentarz

Pracuję...