Octavia II mmmm ale 1.6 FSI? Nie za mały? Na allegro są fajne O2 i po atrakcyjnej bardzo cenie.
Witam.
Sprawdziłem na Allegro. Nie ma tam żadnej nowej O II Elegance. Jeśli idzie o 1.6 FSi, to myślę, że dla człowieka w wieku średnim ta opcja nie jest wcale "za krótka".
Ojciec szuka dalej...
Pozdrawiam.
dla kapelusza z Łomży to i 1,6 MPI by wystarczył, dla mnie na FSI szkoda kasy...
nie wspominając o tym, że kupowanie pod koniec grudnia samochodu rocznik 2005 bez upustu to już jakieś kompletne nieporozumienie, to jakby wywalić z 5kpln do śmieci...
Cześć wszystkim!
Ostatni wymieniłem żaróweczkę pod regulacją wiatraka i ładnie mi świeciło kilka dni .Dziś chciałem przekręcić pokrętłem a tu nic z tego Chyba dałem za dużą mocowo żaruweczkę i stopiło mi koniec pokrętła i w środku .Mam już inny zestaw i chcę go włożyć, tylko nie wiem jak tam dotrzeć.Najważniejsze to jak zciągnąć tą ramkę która jest dookoła wskażników i wnęki .Zdaje mi śię że jest na zatrzaski ,ale nie chcę coś powyginać Może ktoś coś takiego robił , bardzo bym prosił :wink:
Robisz to lapiac od dołu tzn nad popielniczką. Delikatnie do siebie . Odskoczy dol i srodek. Później należy jeszcze tylko wyjać górę. Też prostopadle do deski czyli ciągnąć z czuciem do siebie.
Komentarz