Regulacja wiatrakiem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • grisza85
    Drive
    • 2005
    • 84

Regulacja wiatrakiem

Zamieszczone przez Leon
    Zamieszczone przez Ziomal
    Octavia II mmmm ale 1.6 FSI? Nie za mały? Na allegro są fajne O2 i po atrakcyjnej bardzo cenie.
    Witam.

Sprawdziłem na Allegro. Nie ma tam żadnej nowej O II Elegance. Jeśli idzie o 1.6 FSi, to myślę, że dla człowieka w wieku średnim ta opcja nie jest wcale "za krótka".
    Ojciec szuka dalej...

Pozdrawiam.
    dla kapelusza z Łomży to i 1,6 MPI by wystarczył, dla mnie na FSI szkoda kasy...

nie wspominając o tym, że kupowanie pod koniec grudnia samochodu rocznik 2005 bez upustu to już jakieś kompletne nieporozumienie, to jakby wywalić z 5kpln do śmieci...
  • henio
    Rider
    S_OCP Member
    • 2005
    • 631

Regulacja wiatrakiem

Cześć wszystkim!
    Ostatni wymieniłem żaróweczkę pod regulacją wiatraka i ładnie mi świeciło kilka dni .Dziś chciałem przekręcić pokrętłem a tu nic z tego Chyba dałem za dużą mocowo żaruweczkę i stopiło mi koniec pokrętła i w środku .Mam już inny zestaw i chcę go włożyć, tylko nie wiem jak tam dotrzeć.Najważniejsze to jak zciągnąć tą ramkę która jest dookoła wskażników i wnęki .Zdaje mi śię że jest na zatrzaski ,ale nie chcę coś powyginać Może ktoś coś takiego robił , bardzo bym prosił :wink:

Komentarz

• xekon
      Rider
      S_OCP Member
      • 2005
      • 742

Robisz to lapiac od dołu tzn nad popielniczką. Delikatnie do siebie . Odskoczy dol i srodek. Później należy jeszcze tylko wyjać górę. Też prostopadle do deski czyli ciągnąć z czuciem do siebie.

pozdr.

Komentarz

• henio
        Rider
        S_OCP Member
        • 2005
        • 631

Ok , jutro będę próbował wielkie dzięki.

Komentarz

Pracuję...