Wystarczy poszukać na allegro ale myślę ze do 150zł powinieneś się zmieści
[O2] Napis nad halogenem - co to oznacza?
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
piotrek_os, to kolego jest chiptuning własnie , po naklejce patrząc to pewnie jakies 3 km i 8 NM :diabelski_usmiech
Piotrek nie przesadzaj , to jest zwykła jakas firmowa naklejka , moze jakiegos ASO :wink:Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Ziomalpiotrek_os, to kolego jest chiptuning własnie , po naklejce patrząc to pewnie jakies 3 km i 8 NM :diabelski_usmiech
Piotrek nie przesadzaj , to jest zwykła jakas firmowa naklejka , moze jakiegos ASO :wink:
Wydaje mi sie, ze kiedys cos takiego widziałem na 0II kombi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczaspiotrek_os, ale nie ma sie co unosić a ty robisz się coraz bardziej przesadny kupowałeś auto i nie widziałeś tej wlepki to po pierwsze a po drugie dublujesz tematy coraz częściej sorry ale mnie ta wlepka pasuje do error czyli halogen przykleił sobie err bo not laufa złapał MSPANC
Komentarz
-
-
djczas, nie widziałem, ze masz porblemy z czytaniem tam o Cb poruszyłem konkretny problem jaki u mnie wystąpił. Milion 02 :szeroki_usmiech . Nie bądz mądrzejszy niż wyższy.....bo bez urazy raczej za wysoki nie jestes.....I naprawde nie mam ochoty z toba tu dyskutowac. Omijaj moje tematy i po problemie.
[ Dodano: Sro 18 Mar, 09 23:17 ]
A czy to czasem nie chodzi o serii ER (energy reduction) wykonane w technologii xenon-halogen?
Komentarz
-
Komentarz