Czy ktoś orientuje się, ile w przybliżeniu kosztować będzie wymiana błotnika i całego nadkola w Octavii Tour w ASO? :shock: Chcę oddać samochód jeszcze w ramach gwarancji do ASO. Obsługujący mnie pracownik nie był w stanie nawet w przybliżeniu oszacować kosztów naprawy. Ponieważ zlecam likwidację szkody w ramach AC i na dniach muszę przedłużyć ubezpieczenie, chciałbym mniej więcej wiedzieć, o ile zwiększy mi się składka (w Allianz to ok. 10% kosztów). W razie czego będę musiał poszukać innego ubezpieczyciela. A propos: która ubezpieczalnia na starcie nie bierze pod uwagę szkód z ostatniego roku? :diabelski_usmiech Dzięki!
Obsługujący mnie pracownik nie był w stanie nawet w przybliżeniu oszacować kosztów naprawy
:shock: a to ciekawe, co oni tam robią przed tymi komputerami :?:
proponuje zadzwonić do innego ASO i zapytać się o cenę, może trafisz na kogoś, co ma trochę wiedzy :wink:
Zamieszczone przez tommi
która ubezpieczalnia na starcie nie bierze pod uwagę szkód z ostatniego roku?
Z AC potrącą Ci 10%. U mnie tak było w HDI. Co do kosztów, kiedyś pytałem w ASO i samo malowanie jednego elemetu to 5 stówek, nie licząc oczywiście kosztów błotnika i tzw. roboczogodzin
Komentarz