poproszę cenę rurki klimatyzacji do Superba 1 o symbolu 8D0 422 885.
Witam,
to nie jest numer rurki od klimy tylko od chłodnicy oleju wspomagania kierownicy. Co to ma być konkretnie? Ten numer czy rurka do klimy? Jak tak to poproszę numer VIN to sam ustalę
Witam.....
Słuchajcie - kto już z was wymieniał przewody zapłonowe i może mi powiedzieć jakiej firmy były tak zwane orginały....strasznie mnie to nurtuje.Noszę się z zamiarem kupna i gdzie zapytam to praktycznie słyszę że najlepiej stosować orginały...tylko dlaczego one mają być takie super w porównaniu do np Beru czy Boscha , które mają taką samą budowe.Może orginały to Tesla...?
Dziękuję
...1.6 BFQ SQ24 już jest..piękność i 191.000+ za nami
FELICJAN, ja swego czasu jak posiadałem cordobe to po 20tyś.km., stanęła mi na drodze. zadzwoniłem po pomoc, na warsztat i się okazało, kabel od świecy był przepalony :arrow: oryginał. wymienili na nowy i po paru miechach powtórka i znów wymiana na oryginał. minęła gwarancja i pech chciał, ze stało się to poraz trzeci :evil: uwierz mi, wyrwałem na parkingu wszystkie te kable, zadzwoniłem po kumpla i pojechałem kupić nowe, nie oryginalne lecz z boscha....do końca nie miałem problemu.
nie pamiętam nazwy tych "oryginałów" ale o ile mnie pamięć nie myli to były chyba tesla...niech je qrwa szlak trafi....
Kup kable Beru, sa bardzo dobre, wymienialem te oryginalne bo sie przepalaly w dziwny sposob i byly dosc sztywne po 120 tysiacach. Wazne!!! aby je pozaczepiac w tym kanale co idzie pod kolektorem, jest troche ciezko ale napewno poradzisz.
Komentarz