simnus, duzo autko ma nalatane?
VIN
Zwiń
X
-
VIN
Witam,
Czy któryś z kolegów z serwisu może mi sprawidzić szkodniki po numerkach nadwozia?
Chodzi mi o serwis ASO, przebiegi, wyposażenie.
Będę ogromnie wdzięczny.
Oto i pierwszy nr: TMBBS61Z552006102Człowiek wiedzy żyje działając, a nie myśląc o działaniu, ani też myśląc, co pomyśli, kiedy skończy działać.
-
-
S3 CHRIS ewentualnie ktoś inny - mam prośbę może ktoś mi sprawdzić taki nr VIN:
TMBHS21Z472124731
Najbardziej to intersuje mnie czy ta skoda posiada filtr cząstek stałych czy nie bo nie wiem jaki olej zakupić oraz jakie ma nr PR klocków hamulcowych bo też nie wiem jakie kupić. Z góry wielkie dzięki za info.
Pozdrawiam.
Komentarz
-
-
S3 CHRIS chodzi mi o te 3 cyfrowe kody:
1kf 1kd 1zf 1zm 1ze
z tego co udało mi się znaleźć to mam na tył 1kd ale chciałbym się upewnić i potrzebuję jeszcze jakie są z przodu. Bo ja fizycznie nie mam tego autka przy sobie wieć nie bardzo mam jak sprawdzić a musze zakupić komplet klocków i rozmawiałem z elemenateur i On mi powiedział, że muszę mu podać właśnie te nr PR.
wocek dzieki za info. Postaram się zapamiętać
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wuj_stachWiem. Bo to co jest w opisie to jest moja skoda octavia I. Natomiast ta druga to jest octavia II tescia i zobowiązałem się, że mu zakupię klocki więc muszę słowa dotrzymać. Jeszcze raz wielkie dzięki kecajDiagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
Komentarz