:szeroki_usmiech i po hamulcach :szeroki_usmiech
wracajac do tematu, jestem pod wrazeniem co sam program daje w tym silniku
wracajac do tematu, jestem pod wrazeniem co sam program daje w tym silniku
...)
. Także na instalacji przejechałem 1,5k (chwilowo jeżdżę mało bo po 1k miałem zrobić przegląd a to dla mnie wyprawa z Gdańska do Olsztyna i nie mam kiedy jechać w tygodniu...). Po tym 1,5k powiem, że w mieście z włączoną klimą i bez ślimaczenia średnio pali mi 10,5l/100. Komputera nie przestawiałem i nie będę - gazownik powiedział mi, że na tej instalacji nie powinno być dużych przekłamań. I chyba nie ma - poprzedni właściciel mówił, że w mieście koło 10 może wziąć i tak jest.
Nawet zimowki. Generalnie utargowac zywej ceny mozna niewiele ponad 2 tys od ceny konfiguratora, podczas gdy inne firmy robia rabaty nawet do 10 tys zl. No ale Astry to ja nie kupie.... Nie to zebym narzekal, bo dzis w Rybniku zeszla posalonowa Octavia 1,6 Ice+ 2008 bez gazu za ponad 51 tys zl...
.
Nawet zimowki. Generalnie utargowac zywej ceny mozna niewiele ponad 2 tys od ceny konfiguratora, podczas gdy inne firmy robia rabaty nawet do 10 tys zl. No ale Astry to ja nie kupie.... Nie to zebym narzekal, bo dzis w Rybniku zeszla posalonowa Octavia 1,6 Ice+ 2008 bez gazu za ponad 51 tys zl...
Komentarz