AXR tdi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Ołti
    Classic
    • 2010
    • 29

AXR tdi

Chyba zostane przy tych 75konikach a jak calkiem padnie silnik to sie wymieni.Nie chce otwierac drugie tematu ale dzis mialem przeglad samochodu i musze wymienic katalizator.Rok temu wymienilem katalizator BOSAL (ceramiczny) ale do baniiiiii Po 11miesiacach jezdzenia w klad ceramiczny sie poluzowal tak wiec rozkrecilem i go wyciagnalem 3 wkladow zostaly tylko 2 wiem wiem powinienem go zaniesc do reklamacji raz ze paragon zgubulem a dwa ze 40tys.km juz zrobilem.Juz wiem ze nigdy wiecej nie kupi ceramicznego Moze panowie wiecie gdzie sa dobre katalizatory
  • mmdk
    Drive
    • 2009
    • 70

AXR tdi

Czy silnik o oznaczeniu AXR na pompowtryskach jest bardziej awaryjny niz starsze konstrukcje na pompie wtryskowej?Prosze o opinie

Komentarz

• S3 CHRIS
      Elegance
      • 2006
      • 979
      • Octavia I (1U2)
      • AUQ 1.8 20VT 180 KM
      • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

nie mozna powiedziec czy bardziej czy mnie ja bym zekł ze bardziej czuły mylse tu o pąpkach vs pliwo na stacjach

konstrukcyjnie te silniki za duzo sie nie róznią
      ET 13.064 1/4 mili 2009 Octavia Rs I

ET 13.576 ---->13.3xx---->13.006 1/4 mili Golf I TFSI bY GTO

Komentarz

• rss
        L&K
        • 2009
        • 1098

sam silnik pewnie nie, ale pompowtryskiwacze sa bardziej czule na czystosc paliwa.
        zwroc uwage ze silniki na pompowtryskiwaczach (jako konstrukcja) maja juz pare ladnych lat i jezdza nadal osiagajac duze przebiegi (ARL, ASZ, ATD, AXR i podobne)
        kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...

Komentarz

Pracuję...