Faktycznie jesli nie ustapi to wymiana filtra weglowego zalatwi sprawe
Tapicerka O1 Tour
Zwiń
X
-
Tapicerka O1 Tour
Zamawiajac O1 mozna sobie wybrac tapicerki:
Szary Scale
Eminent +100zł
Graham +250zł
Na fotkach w konfiguratorze praktycznie nic nie widac.
Pytanie czy warto doplacac (w sumie nieduza kwote) i za ktora? Kolor szary mi pasuje, wazniejsza jest dla mnei jakosc materialu, np nie lubie takich sliskich materialow.
Moglbym isc do salonu, ale nie wiem czy beda akurat mieli auta z kazdym rodzajem tapicerki aby porownac
Edit: widze ze przy "Graham" musze dobulic 600zl za regulacje, to w zasadzie pozostaje wybor pomiedzy dwoma najtanszymi opcjami
-
-
Zamieszczone przez MarxMoze ktos po prostu doradzi czy warto dolozyc stówke, czy to po prostu ten sam material ale czarny?DOBRE OFERTY NA NOWE SAMOCHODY :SKODA ORAZ OPEL, KIA, FIAT, JEEP, PEUGEOT
INTER AUTO KRAKÓW tel.501056142
[email protected]
Komentarz
-
-
Jest z lepszego materiału, tapicerka Eminent onyx jest z O2 Elegance przed flDOBRE OFERTY NA NOWE SAMOCHODY :SKODA ORAZ OPEL, KIA, FIAT, JEEP, PEUGEOT
INTER AUTO KRAKÓW tel.501056142
[email protected]
Komentarz
-
-
Warto zainwestować w lepszą typu welur jeśli jest w opcji.
Zwykła tapicerka potrafi się mechacić poza tym bardzo ciężko schodzą różnego rodzaju plamy zacieki itp. Ja musiałem kupić pokrowce, koszt dobrych pokrowców to od 200-300zł. Tak więc uważam że warto zapłacić za lepszą tapicerkę jeśli jest taka możliwość.Perfect Service by DobryGrześWawa
Octavia 1,9 BXE 105 KM
Uniden PC68XL+SIRIO AS-100
Komentarz
-
Komentarz