Zamieszczone przez loru
[O2] Automatycznie zamykajace sie drzwi
Zwiń
X
-
[O2] Automatycznie zamykajace sie drzwi
Witam!
Czy w mincie da sie wlaczyc taki bajer coby centralny ryglowal sie automatycznie po przekreceniu kluczyka w stacyjce albo po ruszeniu? tak jak ma to miejsce we wszystkich cywilizowanych samochodach :lol: ???Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
-
-
Kolega znow szybciutko pomogl, tylko ja z uporem maniaka bede drazyl temat dalej:-) rozumiem ze nie ma jakiejs fenomenalnej kombinacji zeby wlaczyc to samemu ( akurat tak mialem w MB, stad pytanie) ? jezeli nie to rozumiem ze ASO i powiedziec zeby wlaczyli, o ile sie da?Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz
-
-
heretyk, da się to włączyć samemu o ile masz dojście do vaga ... zmiana kombinacji cyfr i się domyka po przekroczeniu 15-20 km (nie pamietam dokładnie, ale chyba jest ok. 20) i później po zgaszeniu silnika i wyjęciu kluczyka ze stacyjki automatycznie się otwierają zamki.Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez heretykrozumiem ze nie ma jakiejs fenomenalnej kombinacji zeby wlaczyc to samemu
A jak pomogłem :arrow: poproszę punkcik :wink:
[ Dodano: Pią 11 Wrz, 09 21:22 ]
Zamieszczone przez zurcioi później po zgaszeniu silnika i wyjęciu kluczyka ze stacyjki automatycznie się otwierają zamki.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez fernando[ Dodano: Pią 11 Wrz, 09 21:22 ]
zurcio napisał/a:
i później po zgaszeniu silnika i wyjęciu kluczyka ze stacyjki automatycznie się otwierają zamki.
Ale należy podkreślić, że to jest oddzielna funkcja i nie trzeba aktywować obu na raz.
:kciukgoraNie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
Komentarz