KyRek,
[O2] Pytanie o dobry sklep z Olejami
Zwiń
X
-
[O2] Pytanie o dobry sklep z Olejami
Witam!
Moi drodzy szukam dobrego sklepu internetowego (lub zlokalizowanego na terenie Warszawy) w którym można z pewnego żródła kupić olej.
W necie poszukiwałem oleju Castrol 5W30 SLX-208 Professional B4 (bo takim mam od początku zalaną skodziankę) ale jakoś nie mogę znaleść odpowiedniego sklepu :/ a i rozpiętość cen jest znaczna (od 35 do 95 w ASO) co budzi moje podejrzenia
Macie może jakieś zaufane sklepy z dobrą ceną i pewną jakością olejów???
Linki mile widziane
Dziękuję
-
-
co wazne - Elemenateur ma w 100% olej oryginalny. tez mialem zalanego castrola SLX long life, ale zdecydowalem sie przejsc na motula.
rozpietosc cenowa jest typowa - w tych 95 zl w aso jakies 20-30 idzie przeciez na utrzymanie tego talatajstwa .... jesli to samo ma kosztowac 35 zl to albo zostalo komus skradzione, albo podrobione ....kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
Komentarz
-
-
Ja ostatnio kupiłem Motula od tego allegrowicza i nie narzekam. Szwagier już od lat u niego kupuje. Ma bardzo dobre ceny. Dla przykładu 5l 504/507 5W30 za 199zl+przesyłka.
Komentarz
-
-
Gość
-
Mann
Tak na marginesie to kontakt z leon clubu to też ten użytkownik po nr tel widzę :lol: http://forum.octaviaclub.pl/profile....profile&u=3971
Komentarz
-
-
Panowie, aktualnie w ofercie wszystko co znajdziecie w dużej hurtowni motoryzacyjnej.
Obok bardzo dobrych cen olejów
także pełna paleta filtrów MANNA Boscha, filtrona po sprzęgła SACHS LUK, rozrządy SKF BOSCH GATES, hamulce BOSCH ATE, TRW i praktycznie każda częśc eksploatacyjna.
Zapraszam serdecznie.
Komentarz
-
Komentarz