[Inne] sterownik gateway

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kelok1
    Ambiente
    • 2008
    • 102
    • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

[Inne] sterownik gateway

Pozdrowienia dla kierujcego srebrna OI spotkanego dzisiaj na Galeczki w Chorzowie ok. 11-tej
  • janusz_007
    Rider
    • 2007
    • 473

[Inne] sterownik gateway

czyy nie wiecie kiedy ten sterownik został wymieniony na gateway L? bo mam mozliwosc kupic radio z panelem dotykowym i kolorowym ekranem, ale wiem ze w autach do ktoregos tam roku rozładowywały one akumulatory wlasnie przez to ze gateway byl starego typu. kiedy byla ta zmiana? ja mam auto z 2008 roku wiec chyba juz po zmianie co??????
    VW Golf V black;DD ---> 1.9TDI BXF 08" DD

Komentarz

• Maru 123
      RS
      • 2008
      • 4660

janusz_007, ja wczoraj zmieniałęm ten sterownik na taki z 2009r :roll: właśnie przez wzgląd na akumulator
      1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

• janusz_007
        Rider
        • 2007
        • 473

a gdzie sie on znajduje? moze przynajmniej przeczytam na nim jakies oznaczenia czy cos podobnego?
        ponoc wymiana byla w 2006r bo znajomy w jettcie z teeego wlasnie roku mial problem z radiem bo mu rozladowywalo, i goscie powiedzieli mu ze jego auto jest na 2,3 miesiace wyproduowane przed zmiana hmmm gdzie to sprawdze jaki mam sterownik?

Komentarz

• Maru 123
          RS
          • 2008
          • 4660

janusz_007, musisz odkręcić plastik pod kierownicą. serownik znajduje się nad pedałami. to taka czarna kostka wielkości paczki po papierosach. mocowany jest na 2 bolce które trzeba ścisnąć i pociągnąć pudełko do siebie. na sterowniku będziesz miał podaną datę produkcji :wink: mam nadzieję że pomogłem
          1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

• janusz_007
            Rider
            • 2007
            • 473

dziekuje za pomoc

Komentarz

• heretyk
              Rider
              • 2009
              • 549
              • Octavia III (5E3)
              • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Witam!

Jaki problem wystepowal gdy ma sie zly gateway? Mam O2 produkcja 17.10.2006 MY 2007. Seryjnie mialem MFD2, zalozylem Columbusa. Zalwazylem ze wiatrak kreci sie tak dlugo jak jest podtrzymanie. czyli ok 10 minut po wylaczeniu. Jak otworze drzwi wiatrak kreci sie na nowo... Chyba to nie powodowalo padania akumaltora? Przeciez krecacy sie wiatraczek przez 10 minut to chyba nie jest takie duze obciazenie? Chyba ze sie myle.
              Mam tez O2 produkcja marzec 2008 ale minta i zalwazylem ze w nim tez wiatraczek kreci sie dlugo po wylaczeniu urzadzenia...
              Zostały mi czesci, po szkodniku:
              VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
              Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6

Komentarz

Pracuję...