Rdza-uwzgledniona reklamacja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • 1,9TDIMAX
    Drive
    • 2010
    • 53

Ja mam u siebie zamocowane chlapacze z tyłu i z przodu .Z przodu za zamocowane jak na wczesniejszym zdjeciu ,a z tylu podobnie tylko ze sa 2 fabryczne sroby i daja w komplecie blaszke zeby zamocowac 3 w glebi nadkola . Jak kupiłem swoja 02 nie miala chlapaczy za to miała duzo czarnych kropek na dzrzwiach i zderzaku . a i kamyki robia swoje . A i pozatym nie cierpie jechac za kims co nie ma chlapaczy, i moim zdaniem powinny byc obowiazkowe ze wzgledu na bezpieczenstwo . Mam juz dosc brudnego samochodu i caly czas czyscic szybe w czasie jazdy . Czasami puki wycieraczka zadziała jedzie sie na ślepo. One nie kosztuja az tak duzo a i jadacy za nami ma spokój .
  • boozee
    Rider
    • 2008
    • 347

Witam.
    Jakis czas temu zglosilem sie do salonu Skody w Lincoln w celu zweryfikowania rdzy na tylnej klapie pod spojlerem. Po 4 tygodniach dostalem pomyslna odpowiedz, ze klapa bedzie pomalowana, ale nie w Skodzie lecz w zakladzie przez nia wskazanym. I czy w trakcie odbierania auta, moge im marudzic, ze to np. jest zle zrobione, ze kolor sie bardzo roznie itd. itp. i czy auto w ogole odbierac jak znajde jakis mankament?Rok auta 2003.
    Z gory dzieki za pomoc
    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...hlight=#390558

Komentarz

Pracuję...