Deo Może jeszcze uda się załapać? - poszedł priv
[O2] Elektryczne lusterka O2 FL
Zwiń
X
-
[O2] Elektryczne lusterka O2 FL
... moze sie zasmiejecie ale dopiero nie dawno zauwazylem ze przy ustawieniu pokretla regolacji lusterek na "L" lusterka ruszaja sie oba!!! Nie ukrywam ze pierwsze co mi przeszlo przez mysl to to ze juz sie cos spieprzylo. Dziwne to jakies dla mnie jest, ale coz.
Kolejna sprawa - czytajac o tych lusterkach doczytalem ze w jakiejs opcji mozna miec taki bajer ze po wrzuceniu wstecznego prawe sie opusci. Ma to ktos z Was???
-
-
Jak masz maxidota to masz tam opcje mirror adjustment i opcjami left right i both czyli oba, która masz zaznaczoną.
A drugą opcja jest chyba tylko dostępna w przypadku posiadania elektrycznie sterowanego fotela kierowcy z pamięcią - ja tak mam, z tym że raz to działa raz nie tak jak pamięć lusterek nie wie czemu tak się dzieje
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez westwi78Jak masz maxidota to masz tam opcje mirror adjustment i opcjami left right i both czyli oba, która masz zaznaczoną.
A drugą opcja jest chyba tylko dostępna w przypadku posiadania elektrycznie sterowanego fotela kierowcy z pamięcią - ja tak mam, z tym że raz to działa raz nie tak jak pamięć lusterek nie wie czemu tak się dzieje
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123Trusek, w o1 też było takie głupie sterownie lusterkami. co do opuszczania lusterek po wrzuceniu R-musisz mieć elektryczne fotele. użyj szukajki było o tym wilel razy :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez westwi78A drugą opcja jest chyba tylko dostępna w przypadku posiadania elektrycznie sterowanego fotela kierowcy z pamięcią - ja tak mam,
Czy można w takim razie prosić kolegę o autoscan z VCDSa? Poznalibyśmy wtedy jaki sterownik obsługuje ten fotel i opuszczanie lusterka :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bzik13Zamieszczone przez rrysioCzy można w takim razie prosić kolegę o autoscan z VCDSa? Poznalibyśmy wtedy jaki sterownik obsługuje ten fotel i opuszczanie lusterka :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LeniwiecZamieszczone przez bzik13ale nawet jest w instrukcji obsługi, którą jam nie chwaląc się przeczytał
Komentarz
-
Komentarz