[O1] Antena samochodowa Skoda OCTAVIA i Z NADAJNIKIEM Gps

Zwiń
X
Zwiń
  • Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kaszpir
    Classic
    • 2008
    • 9

Zamieszczone przez szkoda
    arccuss, to jak to działa, bo jak ja chciałem do nich podjechac, to zawsze było albo nieczynne,albo za późno albo coś tam...
    Ja nie dzwoniłem- tylko podjechałem...
    Było ok. 22-ej - i powołując się na ich reklamę- zażądałem wymiany- właściwie montażu wycieraczek (ktoś wieczorem się nie bał i zaje..... wszystkie trzy, jedno ramię uszkodzone), a musiałem jechać w nocy w trasę. Mówili wprawdzie, że rano przyjechać- bo są zajęci itd.. Ale powołałem się na ich oficjalne credo i to, że zgłaszam się z usterką uniemożliwiającą kontynuowanie bezpiecznej jazdy- to pomogło. Na pewno w nocy nie uświadczysz u nich elektryka- innym razem wymianę przetwornicy jednego z ksenonów (notabene kupiłem nówkę-sztukę za 450 zeta- mam namiary na gościa...) musiałem robić sam przed trasą- skończyłem 0.40 (trzeba było przelutować przewody) i... pojechałem. Myślę, że są w stanie załatwić proste sprawy- jeżeli klient będzie się upierał, że musi dalej jechać. Po prostu dyżurni mechanicy chyba też chcą się wyspać... 8)
  • Grzegorz1973
    Classic
    • 2007
    • 16

Witam,
    Mam problem z radiem w Skodzie Octavii kombi 2003, radio jest razem z nawigacją.
    Antena na dachu jest razem z GPS.
    Radio gubi sygnał w mieście, sprawdzałem masę jest ok, antena jest mocno przykręcona do dachu, byłem u elektryka może nawalił wzmacniacz? ale wychodzi na to, że cała antena jest zepsuta.
    Koszt w ASO - 360zl.
    Czy są zamienniki do takich anten, czy można takie coś kupić na giełdzie wolałbym nowe bo anteny te są podatne na uszkodzenia. Proszę o pomoc.

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

W OI antena FM to bylo jedno, a przed tym dokladana byla taka do GPSu

Masz ori radio czy niefirmowe ??
      Spritmonitor.de

Komentarz

Pracuję...