Zamieszczone przez sew1981
po drugie, czytaj to co napisałem a nie to co chciałbyś przeczytac, o tym za chwilę...
po drugie, to porównywanie O do S to jest właśnie totalna pomyłka, bo to chyba naturalne, że auto z wiekszym rozstawem osi będzie bardziej komfortowe i nie musisz mnie w tym względzie tutaj pouczać, Ameryki nie odkrywasz.
po trzecie nie napisałem, że
Zamieszczone przez sew1981
astronomiczną różnicę, dało by te 5cm w przypadku szerokości, miejsca nad głową itp. w tym przypadku, rzeczywiscie jest duża różnica jeżeli chodzi o miejsce na nogi z tyłu, myslałeś, że o tym nie wiem :?: :lol:
ja, od początku porównuję auta, które da się porównać, czyli superba z passatem czy a6, a nie zupełnie nieporównywalne samochody w stylu S1 i O1 (do której nota bene nawet się na dobrą sprawę nie mieszczę)
porównujesz auto z bardzo małym jak na swoją wielkość rozstawem osi z autem o baaaaaardzo duzym rozstawie :lol:
jeżeli już odkrywamy kolejne Ameryki, to mogę dodać, że O1 jest bardzij komfortowe od CC, S2 bardziej komfortowe od O2 i co tam jeszcze chcesz...
ponadto, za każdym razem, mam wrażenie, że zaznaczam moment, w kórym wyrażam WŁASNE zdanie, jak chcesz, możesz spróbowac z tym podyskutowac, ale obawiam się, że to nic nie da.
jak rozumiem wg. Ciebie, nie ma takiej mozliwości, żeby S2 komuś się nie podobał, był przerostem formy nad treścią itp, bo jest cholernie długi i przez to cholernie fajny, ok, może i tak być.
natomiast z mojego punktu widzenia długość S2 nie daje mi NIC oprócz zaburzonych proporcji, mogę mieć takie zdanie :?:
no to właśnie takie mam

i mam je od momentu, w którym po raz pierwszy miałem okazję dokładnie przetestować to auto, możesz poszperać w newsach, bo to było już bardzo dawno.
Komentarz