no ta oferta co wystawil danielcio to jest ciekawa, tyle ze jednak 47 tys zł za jaka chce sprzedac jego znajomy to troche dla mnie za duza :/
A mieliscie moze do czynienia kiedys z autami demo? Warto sie nimi interesowac? Jedni polecaja dlatego ze nizsza cena, wiadomo rozcznik np. w tył jeden rok, ale i tak cena bardzo dobra. Tylko ciekawe, bo tez moglo byc tak ze byl ten samochod katowany ostro na jazdach probnych :/
ą 2 momenty prawdziwego szczęścia właściciela samochodu. Pierwszy to moment zakupu, a drugi to radość ze sprzedaży. :szeroki_usmiech
Tu się z tobą nie zgodzę jak Maru 123, ciężko mi się rozstaje ze swoimi autami, szczególnie jak mam je od nowości. I nie jest tak, że sprzedam każdemu kto zapłaci. Sprzedam auto tylko osobie po której widzę że będzie o auto dbała.
Za 43 Tys w wersji Praha z 2,0 TDI to na moje oko jest o jakies 5 koła mało. Zeby to było 1,9 to ok.
Osobiście jak mam być szczery to 1,9 nie kupił bym, BKD zrobiłem ponad 20 tys jak narazie to tylko tankuje i oliwe zmieniam( co 10 tys) Osobiście nie wierze w przebiegi po 30 dychy..... I żałuje że nie mam DSG
A mógłby ktoś podrzucić jakiegoś linka z opisem (a może i zdjęciami) tej wersji Praha? To było też na naszym rynku dostępne? Widziałem jakieś foty i opisy wystawionych OII w tej wersji, ale, gdyby ktoś wrzucił linka do bardziej szczegółowych danych, byłbym wdzięczny
Maru 123, to ogłoszenie właśnie już widziałem, ale coś mi się zdaje, że to nie jest full wypas... L&K chyba jest lepszy, nie? W Polsce nie było tej wersji Praha chyba?
piotrek_gdy własnie na polski rynek idą wypasione Octavki!Na zachodzie np.elegantka nie jest tak doposażona jak u nas,dlatego tam sa właśnie takie wersje jak Praha!
nie wiem co ty uważasz za wypas
ja kupowałem swoje auto z niemieckiego salonu gdzie elegance miała w standarcie czujnik światła, samościemniające sie lusterko wsteczne, xenony ale np. nie miała elektrycznych szyb z tyłu
każdy rynek ma swoje prawa
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
piotrek_gdy to faktycznie trafiłes na wypas ,bo ja sledząc rynek w krajach Beneluksu oraz Francji,po pierwsze trafic na wersje wyższa jak Ambiete to cud!!!A jak trafisz Elegance to jest bez sprysków,bez elektryki(tylnich szyb) a co najdziwniejsze bez alusów!Tak wiec chyba lepiej trafiłes jak szóstke w lotto(notabene chyba 40 baniek) :szeroki_usmiech
bartezzx, na Twoim miejscu bym się mocno zastanowił nad ofertą danielcio , wóz prawie nowy , wsiadasz - jedziesz , nie martwisz się o rozrządy czy inne pierdoły które musisz zrobić w aucie sprowadzanym i zaraz Ci nabije 3 tyś, a wtedy cena Ci się prawie wyrównuje
pomyśl , pomyśl....jeszcze mi flaszkę postawisz ... :szeroki_usmiech
leszekmw zobacze najpierw czy moj kolega cos mi dobrego sprowadzi z litwy lub holandii. no bo tak za 45 tys zl gdzies moglbym kupic ta skode co wystawil na sprzedaz danielcio, ale w tej cenie moze uda mi sie sprowadzic w dobrym stanie passata b6, jesli nie to jesli nadal oferta danielcio bedzie aktualna to odezwe sie do niego i zobaczymy co z tego wyjdzie czy dolacze do grona uzytkownikow Octavii czy tez Passata ;]
Komentarz