Zamieszczone przez leszekmw
Co to jest?
Zwiń
X
-
Co to jest?
Nie znam się zbytnio na autach, więc poprawcie mnie jeśli się mylę, ale jakie znaczenie może mieć dla elektrycznej pompy fakt, czy silnik pracuje z prędkością obrotową 650, czy 750obr/min?? Zrozumiałbym gdyby problem występował pod obciążeniem silnika, przy wyższej prędkości obrotowej. Pomijam fakt, że zdaje się, iż w TSI znajduje się jeszcze wysokociśnieniowa pompa paliwa napędzana "kwadratową" krzywką na jednym z wałków rozrządu, a ja podobnie jak kolega Piotr AMP, nie zauważyłem spadku osiągów, zdecydowanie ich nie zauważyłem, ostatnio pojeździłem sporo po mieście i kiedy silnik był na prawdę dobrze nagrzany, przejechałem się kilka oglądając 5000obr./min.Tagi: Brak
-
Co to jest?
W O2 FL Ambiente. Co to jest? Po co to jest? Co jest w środku?Załączone pliki
-
A to nie jest katapulta przypadkiem ?? :szeroki_usmiech__________________________________
Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.
Komentarz
-
namo, to jest zwykła zaślepka w wyższych modelach jest tam schowek na okulary
[ Dodano: Sob 26 Wrz, 09 12:06 ]
http://moto.allegro.pl/item747364080..._fabia_ii.html
Komentarz
-
Komentarz
-
-
-
-
Tylko że czujniki jak widać na zdjęciu są w słupku A, czyli alarm raczej niefabryczny ma.
A samo miejsce jest na schowek na okulary, tak jak Maru 123 napisał. Całkiem wygodne zresztą.
W tym pod szybą na słońcu za bardzo się grzeją :lol:Pozdro
Komentarz
-
ten schowek na [pdszybi jest na jakieś pierdoły a ten w podsufitce specjalnie wyprofilowany pod okulary. nawet jest wyłożony takim zamszem co by się szkła nie porysowały :wink:
Komentarz
-
Rozumiem że kolega jest z tych do których zawsze musi należeć ostatnie zdanieZamieszczone przez LeniwiecTylko że czujniki jak widać na zdjęciu są w słupku A, czyli alarm raczej niefabryczny ma.
A samo miejsce jest na schowek na okulary, tak jak Maru 123 napisał.
Ja nie snuje domysłów, tylko stwierdzam z całą stanowczością... i chyba logiczne jest to żeZamieszczone przez bzik13mieszczą się tam czujniki ultradźwiękowe fabrycznego autoalarmu.to w miejscu zaznaczonym na zdjęciu nie będzie nic, bo nie ma fabrycznego alarmu. Eh....Zamieszczone przez Leniwiecczujniki jak widać na zdjęciu są w słupku A, czyli alarm raczej niefabryczny ma
Komentarz
-
A ja ma czujniki ruchu na słupkach. Czy to znaczy, że u mnie ta "zaślepka" to jest puste plastikowe pudełko?
Komentarz
-
To jest wraz z tym przetloczeniem w podsufitce,schowek dla przemytnikow np.
papierosow
Tato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
-
-
To jest radiowóz Straży Pożarnej, na zdjęcia musi uzyskać zgodę komendantaZamieszczone przez namobaca10, gdzie masz zdjęcia swoje skody?
Komentarz
-
Dokładnie :kciukgoraZamieszczone przez szkodzisławA ja ma czujniki ruchu na słupkach. Czy to znaczy, że u mnie ta "zaślepka" to jest puste plastikowe pudełko?
Komentarz
-
namo, jutro zamieszcze,dzisiaj zrobilam sesje mojej niuni,mam nadzieje ze niczego nie pokrece przy dodawaniu zdjec
Komentarz
-
Komentarz
-
Ja pod tymi szparkami mam np. zainstalowany mikrofon zestawu głośnomówiącegoZamieszczone przez szkodzisławA te szparki są do zbierania kurzu, czy pod nimi jest jakiś czujnik, na przykład klimy?
Czarny Elegance
Komentarz
-
W mojej instrukcji nie ma tego. Poradź jak to zdjąć, to kupię sobie na allegro za stówkę schowek na okulary i zamontuję.Zamieszczone przez arturas03W instrukcji obsługi masz narysowane jak to zdjąć
Komentarz
-
Aby mieć ten schowek musisz zakupić cały panel wraz ze schowkiem.Zamieszczone przez szkodzisławPoradź jak to zdjąć, to kupię sobie na allegro za stówkę schowek na okulary i zamontuję.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
NOS - Niuchający Odbiornik Smrodu? :szeroki_usmiechZamieszczone przez namoja zamontuje tam NOS-a
A poważnie, to trochę śmieszne żeby w ambiente dawali puste plastikowe pudełko :evil:
Mogli choć dać naklejkę "Nico tam nema" :szeroki_usmiech
Komentarz
-
Komentarz

Komentarz