ruwado, Montowałem podłokietnik do siebie ale oryginalny i dodatkowo ze spawaną łapą (pierwszy podany przez Maru 123 ma odlewaną) problemu zero montaż banalny a podłokietnik trzyma się i nic nie lata tak więc polecam tym bardziej że orginał wcale nie jest dużo droższy od podróbek i tego z skodaczesci
u mnie w szkodniku w miejscu na podlokietnik znajduje sie miejsce na kubek.jak wyjme popielniczke i wsadze reke to wyczywam ze mam tam uchwyt do ktorego sie przykreca podlokietnik tylko jak mam go tam zamontowac musial bym chyba zdemontowac srodkowy panel i wyciac dziure...
Zapraszam wszystkich chetnych na ferie zimowe do pensjonatu STRZELEC" w KARPACZU... rozsadne ceny. informacje odnosnie noclegów i cen pod numerem telefonu 0757619796
ruwado, ori w aso około 1000zł, jak usłyszałem to przysiadłem. Ja kupiłem swój na naszej forumowej giełdzie coś ok 350zł.
Polecam ori, zero problemu z montażem, wszystko pasuje p&p, przy podróbach z allegro trza trochę poprzerabiać (podciąć plastik i trochę zabawy z umocowaniem nieoryginalnej stopy).
Daj ogłoszenie u nas że szukasz i może się trafi.
Demontaż i montaż podłokietnika jest banalnie prosty; nie opisuję, bo to prawie intuicyjna robota. Nie mam tylko pojęcia jak sprawa się ma z montażem dokupowanego, tzn. czy wszystkie trzymają wymiary.
ps. Nie wyobrażam sobie jazdy bez podłokietnika. Echhhhh... To boskie "wietrzenie pach"....
Życie nie jest ani tak złe, ani tak dobre, jak to sobie wyobrażamy.
a ja mam pytanie odnośnie podłokietnika. Da się wymienić tylko tą górna część (zamykającą) bo strasznie mnie to skrzypi i denerwuje. Chodzi tylko o część górną ten cały "daszek" podłokietnika.
a ja mam pytanie odnośnie podłokietnika. Da się wymienić tylko tą górna część (zamykającą) bo strasznie mnie to skrzypi i denerwuje. Chodzi tylko o część górną ten cały "daszek" podłokietnika.
Pewnie że się da, tylko skąd Ty chcesz sam daszek wziąć???
Ja go wkładałem, bo mi się ułamało i musiałem kleić. Więc jeśli klejony włożyłem, to Ty nowy tez dasz radę.
Życie nie jest ani tak złe, ani tak dobre, jak to sobie wyobrażamy.
Ja mam ten ze skodaczesci i jest ok, bardzo wygodny, obszyty bardzo przyjemną i miękką skórą. Montaż wymaga wywiercenia czterech otworów w tunelu, mnie cały montaż zajął jakieś 15 min. Polecam.
To jest oryginalny z spawaną łapą (czyli taką jaka ma być) tak więc warto brać (tym bardziej że od nieoryginalnego jak widać jest droższy o zaledwie 30zł)
Komentarz