Z tego co pamiętam nie zapisany w szafie, tylko w radiu. Szafa wysyła swoje numery do radia i jak się zgadzają to jest OK, a jak się nie zgadzają to pyta o pin.
Z tego co piszesz wynikałoby, że radio przechowuje numer szafy (no bo musi przecież poznać, że szafa się zmieniła)?
Zamieszczone przez shado
Jakby kod był zapisany w szafie to po zmianie szafy byłby nowy pin, a pin jest przypisany do radia przecież.
Nie chodzi o to - z tego co ja zrozumiałem to szafa przechowuje PIN wprowadzony do radia. I po podłączeniu akumulatora podaje ten PIN do radia. Jeżeli się nie zgadza (lub brak PINu zapisanego w szafie w przypadku nowej szafy świeżo zainstalowanej) - to radio żąda PINu od użytkownika. Ale ręki sobie za to nie dam uciąć
Oczywiście z zieloną kurą na dekielku a nie fałwe :wink:
Bardzo mi się podobają... Na Passacie wyglądałyby super, ciekawe jak na Skodzie
Tylko ten napis: made in prc trochę straszy, z 2ej strony czego tam teraz nie robią...
miron75, daj sobie spokój z tym g.... Kolejny chiński twór. Masz porządne auto, zainwestuj w dobre markowe felgi a nie w dziadostwo z ryżu lepione.
jeszcze nie mam porządnego samochodu (tzn. prywatnie, bo służbowo ludowóz jak w sygnaturce). Porządny prywatny samochód z kurą na grillu będę miał dopiero w grudniu. Ale już kombinuje co w niego wpakować. Na pewno chip u mastersa, na pewno Columbus + PDC na ekranie + zestaw BT, na pewno fajera multi no i na pewno ładne buty 17 na lato
ps. no i wlepa OCP żeby koledzy z forum mogli mi żonkę na CB zarywać :diabelski_usmiech
Komentarz