felgi do octavi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • adas23
    Classic
    • 2010
    • 13

felgi do octavi

Zamieszczone przez shado
    Z tego co pamiętam nie zapisany w szafie, tylko w radiu. Szafa wysyła swoje numery do radia i jak się zgadzają to jest OK, a jak się nie zgadzają to pyta o pin.
    Z tego co piszesz wynikałoby, że radio przechowuje numer szafy (no bo musi przecież poznać, że szafa się zmieniła)?
    Zamieszczone przez shado
    Jakby kod był zapisany w szafie to po zmianie szafy byłby nowy pin, a pin jest przypisany do radia przecież.
    Nie chodzi o to - z tego co ja zrozumiałem to szafa przechowuje PIN wprowadzony do radia. I po podłączeniu akumulatora podaje ten PIN do radia. Jeżeli się nie zgadza (lub brak PINu zapisanego w szafie w przypadku nowej szafy świeżo zainstalowanej) - to radio żąda PINu od użytkownika. Ale ręki sobie za to nie dam uciąć
  • miron75
    Ambiente
    • 2008
    • 157

felgi do octavi

Co myślicie o takich do nie-modowanej zewnętrznie dwójeczki? 17 cali profil 45.

Oczywiście z zieloną kurą na dekielku a nie fałwe :wink:
    Bardzo mi się podobają... Na Passacie wyglądałyby super, ciekawe jak na Skodzie
    Tylko ten napis: made in prc trochę straszy, z 2ej strony czego tam teraz nie robią...
    Skoda Octavia II 1.9 BXE. 2006/12
    było: 111KM / 275NM
    jest: 143KM / 310NM

Komentarz

• Arti_r1
      RS
      • 2008
      • 2626

Czemu by nie Myślę że będzie się ciekawie prezentować :wink:
      Fabryka Barw :]

Czarna O1 rs-line tdi
      Srebrna O2 Scout

DACAR.team

Komentarz

• cysterniarz
        RS
        • 2008
        • 1887
        • Octavia II combi (1Z5)
        • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

miron75, daj sobie spokój z tym g.... Kolejny chiński twór. Masz porządne auto, zainwestuj w dobre markowe felgi a nie w dziadostwo z ryżu lepione.

Komentarz

• piotrek_gdy
          RS
          • 2008
          • 7723
          • Volkswagen
          • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

Zamieszczone przez cysterniarz
          zainwestuj w dobre markowe felgi
          coraz więcej "markowych" firm ma fabryki w PRC
          więc tak naprawdę nie wiesz co kupujesz, chyba, że doczytasz później drobny druk :wink:
          przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• miron75
            Ambiente
            • 2008
            • 157

Zamieszczone przez cysterniarz
            miron75, daj sobie spokój z tym g.... Kolejny chiński twór. Masz porządne auto, zainwestuj w dobre markowe felgi a nie w dziadostwo z ryżu lepione.
            jeszcze nie mam porządnego samochodu (tzn. prywatnie, bo służbowo ludowóz jak w sygnaturce). Porządny prywatny samochód z kurą na grillu będę miał dopiero w grudniu. Ale już kombinuje co w niego wpakować. Na pewno chip u mastersa, na pewno Columbus + PDC na ekranie + zestaw BT, na pewno fajera multi no i na pewno ładne buty 17 na lato

ps. no i wlepa OCP żeby koledzy z forum mogli mi żonkę na CB zarywać :diabelski_usmiech
            Skoda Octavia II 1.9 BXE. 2006/12
            było: 111KM / 275NM
            jest: 143KM / 310NM

Komentarz

Pracuję...