mkzibi, Dostań się do przepustnicy i zerknij na nią okiem przynajmniej, czy nie jest zasyfiała. Przeczyść ją adaptacje trzepnij i nie powinno nic falować.
[O2] auto do oceny o2 praha
Zwiń
X
-
[O2] auto do oceny o2 praha
Witam Szanownych Grupowiczów!! Mam nadzieję, że mi pomożecie. Stoje na rozdrożu... czeka mnie zakup samochodu. Poczatkowo wybór padł na Passata ale przecież Octavia nie jest gorsza... po co przeplacacskoro octavia to 1.9 tdi koniecznie z DSG ponieważ głównie poruszam sie po miescie ... a poza tym skrzynia mnie urzekła
znalazłem takie auto ?
octavia praha dsg 2007
bardzo proszę o opinie co o tym myślicie? cena wydaje mi sie dobra jak na 2007 rok? Auto nie ma żadnej historii serwisowej - sprowadzone z Francji, wymieniony był tylni zderzak - ponoć wszystko w autoryzowanym serisie skody... warto czy nie ?? nie wiem czy jest sens jechac tak daleko żeby tylko oglądać...? jakie jest Wasze zdanie.
Bardzo dziękuję za uzyskana pomoc. Leszek
-
-
ja bym sie samochodu od francuza nie czepiał i kolejny temat brak historii serwisowej.
ale to tylko moje zdanie a wybór i decyzja jest Twoja
P.S ale wypas ma fajnyNie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
DIAGNOSTYKA I ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA
USŁUGI TRANSPORTOWE
TEL: 531-33-55-77
Komentarz
-
-
Leszek to nie ten dział !! w dziale "kupię/sprzedam" jest stosowany topic dot. oceny uzywanych Octavek.Zamieszczone przez Leszek Koźlikcena wydaje mi sie dobra jak na 2007 rok?Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Za tą cenę to nieraz są wystawione Octavie z 2005-2006 r i bez tego wypasu.
Coś podejrzana ta "okazja" Koleś już kilka m-cy wystawia ta Octę i nie może jej opchnąć
Zobacz znalazłem aukcje z sierpnia:
Cena spada o pare tysi co miesiącWięc zaczekaj jeszcze moze kupisz za 40tys
Jeśli był wymieniony zderzak to trzeba by było go zdjąc i zobaczyc co pod spodem. Moze to był zderzak i pół bagażnika?.
Co do braku historii serwisowej prawie"nowego" auta to tez coś nie tak. Ja mam Octę z przebiegiem 210 tys a jak pytałem mechaników ile jej dają na "oko" to nikt nie dawał wiecej niż 100-120tys. tak więc i ta bez ksiażki może mieć 200Tomek
Komentarz
-
-
Leszek Koźlik, w opisie cena nowego takiego w salonie 116tyś zł, a za dwu letnią gość chce 47tyś zł???
Wybacz albo gość nie ma co z kasą robić, albo jest..................... . Ja swojej OII 1.9TDI Ambiente 60kkm przebiegu bym nie sprzedał za tą kwotę, a co dopiero taki wypas. :wink:Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Leszek Koźlikw takim razie szukam rocznik >2005 tdi, dsg... pewnie bedzie ciezko.
Pamiętaj o jednym. Tanie mieso to psy jedzą. Lepiej dołozyc 4-5 tys zł i kupic porządny i dobrze utrzymany samochód niz pozornie zaoszczędzić te parę tys a potem narzekać, naprawiac i ... płacić
Dobry i zadbany samochód MUSI miec swoja cenę. Pamietaj że nikt nie odda wychuchanego i zadbanego auta za grosze. Tym bardziej teraz gdy na rynku baaaardzo trudno o zadbany i bezwypadkowy samochód z udokumentowa historią, a komisy i giełdy pełne są wypicowanych szpachlowozów po paru dzwonach 8)Czarny Elegance
Komentarz
-
Komentarz