Zamieszczone przez Jabar1975
O1 listwy boczne
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
tomaszvc
O1 listwy boczne
Ma ktoś jakiś patent na odklejające się listwy boczne na drzwiach? Już tyle razy kleiłem różnymi taśmami 2-stronnymi, ale lipa, troche wody i odchodzi.
Najlepezy to pewnie klej, tylko jaki?
-
tomaszvc
-
A ja proponuje taśmę dwustronną którą można kupić m.in w sklepach motoryzacyjnych i podczas klejenia jej każdy element podgrzać. Wtedy ona mocno zwulkanizuje i będzie trzymać. A dokładniej to jeśli kleisz listwy to podgrzej suszarką miejsce na drzwiach gdzie będzie listwa, listwę przed nałożeniem taśmy, oraz już listwę po nałożeniu taśmy. A drugi sposób na tą listwę to klej, a dokładniej klej do szyb samochodowych Używają go m.in do przyklejania spojlerów :wink: Podstawa to wszystko odtłuścić przed klejeniem
Komentarz
-
-
Klej do szyb samochodowych Bolla. U mnie trzyma spojler i listwy - nie ma szans na odpadnięcie.OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez satootPwtrącę się w temat:
a oryginalnie listwy w jaki sposób są mocowane?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez baca10cztery dni temu dodawalam do auta w ASO mi montowali) na listwach te tasmy juz sa,panowie odtluscili,przyklelili,docisneli i po pol godzinie autko odstawili z roczna gwarancja na listwysprzedam do OI :
szyby cala lewa strona
nadkole nowe LP
kontakt PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez satootZamieszczone przez baca10dodawalam do auta w ASO mi montowali
Komentarz
-
Komentarz