oj górolu czy Ci nie żal.
wiekowa Octavia dla koneserow...
Zwiń
X
-
wiekowa Octavia dla koneserow...
W jeden z ostatnich slonecznych dni postanowilem wybrac sie na spacer z moim synkiem
i oto na co natrafilem. W realu robi jeszcze wieksze wrazenie!
Raczej jest, biedaczka, unieruchomiona. Szkoda, ze jeszcze na takim zasyfionym parkingu.
Az sie prosi, zeby ja wypolerowac, odrestaurowac...
Czyz nie jest piekna?
-
-
Witam sąsiada z Natolina
Ja już od roku jej się przyglądam podczas spacerów.. jedyna szansa na uratowanie tego egzemplarza to odkupienie go, bo jak go straz miejscka zholuje to po ptakach..
Właśnie mi się przypomniało że ze dwa miesiące temu jakiś starszy facet grzebał tam coś w silniku, ciekawe tylko w jakim celu czy po to by go uratować czy poprostu szukał jakiejś części na sprzedaż :?Było, minęło:
RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez suchyWitam sąsiada z NatolinaBest ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
szkodzisław
Zamieszczone przez smerJuż ją widzę z obciętym dachem
Komentarz
-
Nawiązując do tematu: w miejscowości Tłuszcz na jednym z opuszczonych podwórek stała jeszcze jakiś rok temu cytrynka DS na jeszcze starych polskich numerach (czarne tablice z dwoma literami), poprzykrywana jakimiś starymi materacami i szmatami, z kupą części w środku, ale z zewnątrz kompletna. Aż mi się łza zakręciła w oku...
Komentarz
-
-
Większość Skód na tym parkingu należy do jednego gościa.... Ten Rapid też. Mój kolega tam mieszka i jego okna wychodzą na ten parking. Niestety nie spodziewałbym sie , że właściciel będzie cokolwiek chciał sprzedać. A szkodaOd 1997 roku Skoda. 97-99 Felicia 1.3 99-01 Octavia 1.9 TDI 90KM 01-08 Octavia 1.9 TDI 110KM 09-.. Superb 1.8 TSI & Octavia 1.6 Mint
www.gprk.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Damian.SWiększość Skód na tym parkingu należy do jednego gościa....kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SiGxA możecie podać dokładnie na jakiej ulicy ona stoi.
A ta przeróbka to lekka przesada ja bym ją wolał w oryginale.Było, minęło:
RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.
Komentarz
-
Komentarz