wlepa jest w domu i czeka na lepszą pogodę i na papier transportowy, bo dostałem bez niego
Małe lustero od pasażera
Zwiń
X
-
Małe lustero od pasażera
Zastanawiam się co było podyktowane montowaniem małych lusterk w skodach.
Bo auta jedengo rocznika maja małe i inne duże lusterka od pobocza.
Czy jest jakaś zależność w montażu tych lusterek. :roll:.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
-
-
faktycznie...w mojej octavii I 04 mam prawe juz duze...a w passacie z 99 roku mialem mniejsze prawe lustro. widocznie skumali sie ze za male montowali, faktycznie teraz lepsza widocznosc. pewnie ludzie jeczeli
[ Dodano: Nie 04 Paź, 09 14:52 ]
jestescie pewni...ze to dotyczy jednakowego rocznika?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123przed FL były małe po fl były duże tak samo w golgie 4 passacie borze leonie i wszystkich inych VAGach
Tego nie rozumiem niby autko ma full wypas ? :roll:.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez phonemanTo znaczy że wszystkie przed listem miały małe , ale popatrzcie na to z RS z 2001 roku12-2000r. 1.9 TDI 110KM ASV SOLUTION
FOTKI - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=24820
Komentarz
-
-
Re: Małe lustero od pasażera
Zamieszczone przez phonemanZastanawiam się co było podyktowane montowaniem małych lusterk w skodach.
Potem "rodzina" VW zaczęła się z tego wycofywać na rzecz większej powierzchni i widoczności
wiec jakby na rzecz bezpieczeństwa
trwało to jakiś czas bo pewnie natłukli jakąś ilość tych mniejszych wkładów i chciano to zrobić jak najmniej bezboleśnie finansowoByło- 1.8T 20V AGU jest- 2.0 TDI BMN
Komentarz
-
-
Jak sądzicie można przeszczepić lustra z O2FL do O2? Z tego co widzę, to w O2FL zastosowane te same lustra co w Nowym Superb. A te ostatnie dają znakomitą widoczność, wiem co mówię, bo na co dzień pomykam Superb i O2 i jedną z bolączek przy przesiadce z Superb do O2 jest subiektywnie sporo gorsza widoczność w bocznych lusterkach.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez miron75Jak sądzicie można przeszczepić lustra z O2FL do O2? Z tego co widzę, to w O2FL zastosowane te same lustra co w Nowym Superb. A te ostatnie dają znakomitą widoczność, wiem co mówię, bo na co dzień pomykam Superb i O2 i jedną z bolączek przy przesiadce z Superb do O2 jest subiektywnie sporo gorsza widoczność w bocznych lusterkach.
Ps: Wracając do tematu mam kombi SLX 2000 roku i mam małe lusterko. Ale chyba zamienie bo widoczność jest słaba..
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez phonemanPs: Wracając do tematu mam kombi SLX 2000 roku i mam małe lusterko. Ale chyba zamienie bo widoczność jest słaba.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Komentarz