Skradziona O1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Tomek_L
    Classic
    • 2010
    • 5

Skradziona O1

Zamieszczone przez ziutsane
    polece Helixa DB W O1 u Zbyszka "Zpluta" calkiem ciekawie sie odzywaja
    Dokładnie chodzi o Helix Deep Blue 62.1 (zestaw ze zwrotnicami) - kosztowały mnie bodajże 259 zł na wiosnę zeszłego roku.

Zapewne to też zasługa dobrze wygłuszonych drzwi ale faktem jest, że z tych głośników jestem bardzo zadowolony. Wydaje mi się, że na samym radiu przy tym budżecie nie za bardzo da się zrobić lepiej. Dźwięk jest bardzo naturalny, separacja między kanałami niemal jak na słuchawkach.

Ziutsane dokonał w zeszłym roku wnikliwej oceny i o ile dobrze pamiętam, to miał jedynie uwagi co do samego dołu pasma. No ale głośniki mają w specyfikacji, że przenoszą od 60 Hz, więc nie można cudów wymagać. Z drugiej strony po niemal każdym spocie przybywa tych, co zachorowali na wyklejanie drzwi i wymianę głośników

[ Dodano: Czw 25 Lut, 10 21:56 ]
    Tyle, że ja mam na myśli głośniki z przodu jak coś ... z tyłu w Oktawce nie miałem i nie mam zamiaru zakładać.
  • stecu
    Classic
    • 2008
    • 31

Skradziona O1

No i stało się, moja kochana ASV poszła gdzieś w świat. Ogólnie załamka wielka. Policja g.. robi naprawdę i nie mam już nadziei na to że się odnajdzie. Auta jednak potrzebuję. Mam więc do Was pytanie, czy można kupić coś sensownego w dieslu (najlepiej pow.100KM) do ok. 20.000,00 pln? Niekoniecznie Octa.. Jest sporo aut typu Vectra, Mondeo. Co możecie mi doradzić coś mało awaryjnego? Oczywiście wszystko zależy od konkretnego samochodu, ale o danej marce można ogólnie powiedzieć ze jest mało awaryjna. Dzięki z góry za podp.
    Octavia 1.9TDI ASV Elegance '04

Komentarz

• leszekmw
      RS
      • 2005
      • 5356

wczoraj golfa kupiłem za 18tyś 115KM , w niezłym stanie.. , jeżeli chodzi o diesle to grupa vw , potem hdi , tdci forda , ople , a na końcu reno . tak mi powiedział mój kolega bardzo dobry mechanik od diesli znany w całym województwie i nie tylko.., w sumie powiedział żeby reno się wogóle nie dotykać w dieslu.., w oplach oprócz silnka isuzu w astrze sa pompy vp 44 czy jakoś tak , remont 2.5tyś ,padają co około 150-180tyś km , .te pompy są również w bmw 136KM , saabach . trochę sie obryłem w tym ostatnio :szeroki_usmiech .

skodę będzie Ci ciężko kupić rozsądną za rozsądne pieniądze, sądzę ze golf, passat , bardziej to . moge dać Ci namiar na porządnego golfa ,ale to kawał drogi od Ciebie

ja szukałem samochodu przez 3 miesiące prawie , ale mi zależało równierz na wygladzie..

współczuję , wiem jak się musisz czuć..to chuje dopiero , jakby dłoń opierdzielić to drugi raz by nie kradł :evil:
      mam nadzieję ze casco miałeś...
      O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
      GVI 1.4TSI
      LANCIA YPSILON 1.2 MPI
      tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI

Komentarz

• yogii
        Drive
        • 2009
        • 93

może na forum któryś z chłopaków będzie miał coś sensownego do sprzedania . Trudno będzie Ci coś uczciwego znaleźć w tej cenie wszystko bite albo kręcone na potęgę chyba że od jakiegoś znajomego pewne auto. A tak na marginesie to tych je...ych złodzieji na dźwigach wieszać w miejscach publicznych ku przestrodze. Współczuję

Komentarz

• Guguś
          L&K
          S_OCP Member
          • 2008
          • 1212

stecu, wyrazu współczucia, ja rozumiem Ciebie bardzo dobrze, sam w lutym straciłem skodziankę.

Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.

Komentarz

• leszekmw
            RS
            • 2005
            • 5356

Zamieszczone przez yogii
            może na forum któryś z chłopaków będzie miał coś sensownego do sprzedania
            na forum sami poszukujący są.. :szeroki_usmiech
            O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
            GVI 1.4TSI
            LANCIA YPSILON 1.2 MPI
            tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI

Komentarz

• piotrek_gdy
              RS
              • 2008
              • 7723
              • Volkswagen
              • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

Zamieszczone przez leszekmw
              saabach
              Leszku miaełm Saaba 9-5 2,2 TiD w automacie przez 3 lata, jak sprzedawałem miał 240 tys, w tym czasie naparwiałem tylko gówniany zawór EGR(2x, bo za pierwszym razem z głupoty kupiłem zamiennik, który padł po 6 mies a okazalo się, że oryginał jest 20PLN droższy) i jakiś badziewiasty podcisnieniowy trójnik w ogrzewaniu(za 80PLN)
              zawieszenia nawet nie tknąłem, chociaż jak sprzedawalem to opuściłem z ceny bo tuleje wahaczy były do wymiany z tyłu

generalnie Saab 9-5 to nic innego jak Vectra C tylko o wiele bardziej komfortowy
              złego słowa na to auto nie powiem oprócz tego, że jak dla mnie jeździł zbyt "leniwie" :diabelski_usmiech

stecu tu masz link do ogloszenia kolegi z OCP
              przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• stecu
                Classic
                • 2008
                • 31

Dzięki Panowie, no własnie tak myślę że za te 20 tys.sobie nie poszaleję, chociaz na pierwszy rzut oka niektore auta wygladaja naprawde niezle. Idealna bylaby O2, ale to marzenie. Poki co bede szukal czegos
                A takiego gnoja jakbym dorwal, to nogi z dupy..! Bede szukal mysle Mondeo albo grupa VW. Chociaz w mojej skodzie naprawde niczego mi nie brakowalo, swietne auto..

PS uwazajcie gdzie zostawiacie auta u mechanikow, u mnie wlasnie to jest przyczyna kradziezy. Zostawilem u nieznajomego i zaraz potem auto zniknelo. Nie wierze w takie przypadki.

Komentarz

• piotrek_gdy
                  RS
                  • 2008
                  • 7723
                  • Volkswagen

Zamieszczone przez stecu
                  Bede szukal mysle Mondeo albo grupa VW
                  jakbyś chciał to taki znajomy z Sulejówka będzie sprzedawał Mondeo bodajże 2003 w kombi(tdci) nawet ładnie wyposażone ale on chce ponad 20000

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• t271828
                    Elegance
                    • 2008
                    • 928

Zamieszczone przez stecu
                    PS uwazajcie gdzie zostawiacie auta u mechanikow, u mnie wlasnie to jest przyczyna kradziezy. Zostawilem u nieznajomego i zaraz potem auto zniknelo. Nie wierze w takie przypadki.
                    Cenna rada, ale ze w takiej sytuacji policja nie potrafi namierzyc zlodzieja to dziwne

Komentarz

• piotrek_gdy
                      RS
                      • 2008
                      • 7723
                      • Volkswagen

Zamieszczone przez t271828
                      Cenna rada, ale ze w takiej sytuacji policja nie potrafi namierzyc zlodzieja to dziwne
                      namierzyc to jedno a udowodnic jest baaardzo trudno
                      zazwyczaj działa to w ten sposób że "za(nie)przyjaźniony" mechanior daje cynk co i gdzie w tym aucie zabezpiecza i czasem odpina jeden 'niewinny" kabelek, a oni robią swoje

Komentarz

• PiotrPP
                        Ambiente
                        • 2009
                        • 116

stecu, nie łam się. Pomogę jak tylko będę mógł. Fure też Ci sie ładną znajdzie!
                        Skoda Octavia I kombi, Laurin&Klement, 1.9TDi ASZ, 150KM. To już niestety przeszłość. Wygląda na to, że poszła w dobre ręce.

Komentarz

• shado
                          RS
                          S_OCP Member
                          • 2007
                          • 5315
                          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez piotrek_gdy
                          [
                          zazwyczaj działa to w ten sposób że "za(nie)przyjaźniony" mechanior daje cynk co i gdzie w tym aucie zabezpiecza i czasem odpina jeden 'niewinny" kabelek, a oni robią swoje
                          Dlatego przypominamy, że forum to także złe miejsce do dyskutowania na temat zabezpieczeń i nie chwalcie się kto jak ma zabezpieczone auto, bo dostęp do forum ma każdy. A teraz to dostaje PW w których ktoś jest święci oburzony dlaczego zamknąłem wątek na temat zabezpieczeń auta kolegi, a on się chciał o nich dowiedzieć.. Jakaś paranoja...
                          BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

• piotrek_gdy
                            RS
                            • 2008
                            • 7723
                            • Volkswagen

Zamieszczone przez PiotrPP
                            chętnie pomogę ich katować
                            chyba zartowałeś kolego :!:

Komentarz

• PiotrPP
                              Ambiente
                              • 2009
                              • 116

Ogólnie to mało śmieszna historia...
                              Skoda Octavia I kombi, Laurin&Klement, 1.9TDi ASZ, 150KM. To już niestety przeszłość. Wygląda na to, że poszła w dobre ręce.

Komentarz

• piotrek_gdy
                                RS
                                • 2008
                                • 7723
                                • Volkswagen

Ogólnie to mało śmieszna historia...
                                historia kolegi jest bardzo smutna
                                nie zrozumie tego nikt kto tego osobiście nie doświadczył

ale ja odnosiłem sie do twojego cytatu

Komentarz

• PiotrPP
                                  Ambiente
                                  • 2009
                                  • 116

Ja też. Człowiek zapieprza jak bury osioł, kupi samochod, dba, wkłada kasiorę a następny przyjdzie na gotowe. Pięść się sama zaciska!

Komentarz

• piotrek_gdy
                                    RS
                                    • 2008
                                    • 7723
                                    • Volkswagen

a następny przyjdzie na gotowe. Pięść się sama zaciska
                                    i tu się z tobą w całości zgadzam
                                    ale wygłaszanie tego typu jak ten zacytowany komentarzy na forum publicznym to krok za daleko :shock:

Komentarz

• PiotrPP
                                      Ambiente
                                      • 2009
                                      • 116

Wprowadziłem poprawki do swojej wypowiedzi. Masz rację- nie powinienem czymś takim zaśmiecać forum.

Komentarz

• piotrek_gdy
                                        RS
                                        • 2008
                                        • 7723
                                        • Volkswagen

Zamieszczone przez stecu
                                        Idealna bylaby O2, ale to marzenie
                                        możesz pomysleć o O2 w tych pieniadzach ale wiżę się to z pewną kombinacją alpejską- trzeba kupić angola i przerobić
                                        wtedy możesz zmieścić się w tych pieniądzach
                                        nawet może superb

Komentarz

• stecu
                                          Classic
                                          • 2008
                                          • 31

Dokladnie taK jest, nie da sie udowodnic, ja podalem na policji moje podejrzenia, i zajeli sie tym mniej wiecej po tygodniu bo to nie ich rejon itp., normalnie az skreca z wscieklosci. Takze moze chociaz moj przypadek wzbudzi w Was czujnosc zeby kierowac sie tylko zaufanymi adresami. Dzieki za mile slowa i inne namiary, bede myslal. I tak niestety jest , ze wszyscy wiedza ze auta sie kradnie, ale uczucie kiedy idziesz po samochod a jego tam nie ma jest niestety jedyne w swoim rodzaju.

Komentarz

Pracuję...