Lambo?
Pytanie o silnik
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Tagi: Brak
-
Pytanie o silnik
Pisze mi tak STBFQX01 i nie wiem co to za silnik poda mi ktoś może ilość KM i rodzaj silnika :?: I ile zaworów ma ten silnik :?:
Będę wdzięczny za odpowiedz.
Z góry THX :!:
-
-
-
przepisałem co kolega znalazł, z pdfa:
Kod fabryczny silnika: BFQ
zasada działania: czterosuwony z zapłonem iskrowym
bezpośredni wtrysk: nie
liczba i układ cylindrów: 4, rzędowy
pojemność skokowa: 1595 ccm
paliwo: bezyna
moc maksymalna przy predkosci obrotowej: 75kW /5600 obr
sprzeglo : mechaniczne
skrzynia biegow: reczna(5)BLUELIGHT.PL
ledy, zestawy i palniki xenonowe D2S, H1, H4, H7 .... 4k,5k,6k,8k,10k,12k
Komentarz
-
A możecie mi jeszcze powiedzieć ilu zaworowy jest ten silnik?:?:
Jestem nie bardzo w temacie co do silników.
Komentarz
-
po to w pdf-ie :diabelski_usmiechZamieszczone przez ziomal324Eee sory ale nic mi się nie wyświetlaprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Co to zbaczy w "pdf-ie"?Zamieszczone przez piotrek_gdypo to w pdf-ie :diabelski_usmiechZamieszczone przez ziomal324Eee sory ale nic mi się nie wyświetla
Komentarz
-
2 zawory/cylinder
moment 148Nm/3800obr/min
pojemność układu smarowania 4,5l
chłodzenia ok.6l/Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Ściągnij i zainstaluj sobie Adobe Readera i będziesz czytał pdf-y.Zamieszczone przez ziomal324Już wszystko wiem, tylko chce jeszcze wiedzieć co to znaczy w pdf-ie wytłumaczy ktoś??Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
Zamieszczone przez JanuszSzŚciągnij i zainstaluj sobie Adobe Readera i będziesz czytał pdf-y.
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
ziomal324, kolego nie gniewaj się ale żyjemy ponoć w czasach internetu
po to masz różne "szukajki" i Google zeby czasem ich uzywać
skoro takie matuzalemy jak szkodzisław, JanuszSz, czy ja wiemy takie rzeczy to myslę że dla młodego człowieka nie powinno stanowić to większego problemuprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
Dobra panowie dzięki ale jeszcze nie kumam wszystkiego dopiero się uczę już wszystko wiem, więc można zamknąć temat.
Komentarz
Komentarz