W OII dla TDI przynajmniej w mojej instrukcji jest opis, iz filtr powietrza co 90kkm, a paliwa co 60kkm, ja wymieniam, ten pierwszy co 15kkm, ten drugi co 30kkm
Witam, w związku z tym że szykuje mi sie też wymiana filtra paliwa to mam kilka pytań do szanownych forumowiczów na co zwrócić uwage przy wymianie , w jakiej kolejności wykonać tą czynność , czy trzeba coś odpowietrzac ? , zalewać ? z góry dziękuje i pozdrawiam .
na pierścienie uszczelniające, jeden na górze a drugi na dole. a poza tym, odkręcasz pokrywę filtra, wyciągasz stary wkład, wkładasz nowy i po zabawie :wink:
1) Skoda Felicja 1,3 Lxi -97 jest :-)
2) Skoda Octavia II 1,9 TDI -04 jest :-)
3) Skoda Octavia I RS 1.8T -04 jest :-D
4) Skoda Fabia 1,2 TSI DSG -2016 jest :-)
koledzy a gdzie szukac filtra paliwa w skodzie octawi twin power plus I??? i co ile trzeba wymienic jak sie ma autko na gas??bo tego nigdzie nie pisze tylko benzyna wszedzie a przeciez na gazie mnije sie zuzywa
Kolego w założonym tym temacie odpowiedzi nie znajdziesz, bo jak zauważysz temat tyczy TDi. Podpowiem Ci, szukajka, szukajka i jeszcze raz szukajka. Inaczej są tacy na forum i mają "moderratorra" i jak będzie miał zły humor to Cię op........... tak z lekka.
Komentarz