Centralny zamek

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • milun28
    Drive
    • 2006
    • 47

Centralny zamek

Zamieszczone przez Perfee
    Czy zatem koledzy posiadający bezproblemowe Streamy mogą odpowiedzieć, czy mają przycisk z symbolem nutki :wink: ? Stary Stream tego nie miał...
    tak, ja to mam, poza tym zdaje sie, ze z kolei "stary" stream mial guzik "geo", ktorego nie ma w "nowym".
    pzdr!
  • Robert
    Classic
    • 2005
    • 12

Centralny zamek

Witam wszystkich,

mam problem: w mojej O2 kupionej 6 m-cy temu, centralny zamek nie za kazdym razem otwiera drzwi z pilota, a z kluczyka otwiera tylko drzwi od strony kierowcy reszta jest zamknieta.
    Samochód nie widzi otwartych drzwi/ nie swieci sie swiatlo w srodku/.

W ASO na Modlińskiej byłem już 6 razy-były sprawdzone przewody, połączenia, wymienili zamek w drzwiach :roll: oraz moduł komfortu i nadal jest to samo.
    Oddając mi samochod przyznają ,że nie wiedza jaka jest przyczyna i jak ją usunąć :evil: . Może spotkał się ktoś z czymś takim . Co mam zrobić z tym serwisem??
    Jestem umówiony na nastepny termin kiedy dwóch elektyrków będzie oglądać moją oktę.

Komentarz

• Purchawa
      Admin
      S_OCP Member
      • 2004
      • 8007

Sprobuj z innym serwisem, bo tlumaczenie ze nie wiedza co z tym zrobic jest smieszne.
      Niech w takim razie dadza Ci nowe auto, wolne od wad. :twisted:
      "...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
      Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"

STOP ECO-TERRORISM!

Komentarz

• Robert
        Classic
        • 2005
        • 12

To nawet nie jest już śmieszne, a zaczyna być coraz bardziej wkurzające !
        Bo ile można jeżdzić z tym samym.
        Może znasz godny polecenia serwis ?
        A propo
        czy ktoś z Was orientuje się po ilu naprawach czy po jakim czasie od pierwszego zlecenia nt ten sam temat mozna wogóle myśleć o staraniu o jakąś rekompensatę :?: ,
        bo o wymianie na nowy(to by było za piękne) to na pewno nie myślą . :wink:

Będę wdzięczny za wszelkie sugestie.

Komentarz

• MarcinJ
          Drive
          • 2005
          • 84

Zamieszczone przez Robert
          Może znasz godny polecenia serwis ?
          Podjedz do serwisu w Zakrecie k Moze oni ci pomoga
          Pozdrawiam, Marcin

Komentarz

• Robert
            Classic
            • 2005
            • 12

Kończąc temat po ósmej wizycie w ASO i tygodniu trzymania samochodu w serwisie sprawa się wyjaśniła - nie sprawny silniczek i chyba jakiś moduł przy nim od podnoszenia szyb elektrycznych sami nie są pewni do dziś co pomogło :shock: chyba pomogło . k
            Cóz, skomplikowany samochód żeby naprawić drzwi trzeba usunąć usterke w oknach ?

Grunt że auto śmiga chyba jeszcze lepiej (albo mi się tak wydaje )

Komentarz

• ===Tomy===
              Rider
              • 2006
              • 552

Zamieszczone przez Robert
              Kończąc temat po ósmej wizycie w ASO i tygodniu trzymania samochodu w serwisie sprawa się wyjaśniła - nie sprawny silniczek i chyba jakiś moduł przy nim od podnoszenia szyb elektrycznych sami nie są pewni do dziś co pomogło :shock: chyba pomogło . k
              8 wizyt, tydzień czasu auto w ASO i wymiana silniczka ? Uszczypnij mnie ;-)

Podaj adres tego ASO, będziemy omijać z daleka ;-))
              Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
              Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
              Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Komentarz

• tompol
                Rider
                S_OCP Member
                • 2005
                • 410

W pierwszym poście napisał, że ASO Modlińska. Ja też ich kocham. :twisted:
                srebrna O2 1.9 TDI BXE Ambiente, '06

Komentarz

Pracuję...