Mam skode octawie 1.6 z 2001 roku. Posiadam interfejs na opto. Czy da sie nim zmienic obroty skody. Jeśli tak to prosze opisac krok po kroku jak to zrobić.
[email protected]
[email protected]
Nie sądzicie ,że to dobre ceny? Ale niestety to już się wyprzedaż starych roczników rabat rabatem ale za 2 miesiące samochód będzie miał roczek już :/

Kiedy sobie wyobraziłem standardowe użytkowanie mojego auta, tzn. dojazdy 20km w jedną stronę do pracy z reguły w sznurku aut i tak przez 5 dni w tygodniu przez cały rok oprócz 3 tygodni wakacji, to przyszedłem do trzeźwiącej konkluzji, że przyda się przy tym spalać nieco mniej ON, niż w przypadku 2.0 TDI oraz zaoszczędzić trochę w przyszłości na kosztach eksploatacji i potencjalnego serwisu. W takich warunkach, w jakich moje auto jest eksploatowane, skrzynia 6 biegowa też jest nadmiarowa - nie miałbym praktycznie okazji wrzucić tej 6, bo rzadko kiedy mogę wrzucić teraz 5. Więc, jak napisałem, 2.0 TDI warto kupić, jeśli ma się gdzie jeździć lub nie ma się gdzie (a w Polsce nie ma zbyt wielu takich miejsc, bo nawet jeśli droga jest odpowiednia, co rzadkością jest, to wielu ma taki sam pomysł w tym samym czasie i jest tłoczno co nieco), ale ma się nadmiarową gotówkę na zakup auta z tym silnikiem. Silnik jest świetny, ale za drogi jak na mój gust... 1.9 TDI moim zdaniem w zupełności do tego auta wystarczy
Ale de gustibus non est disputandum...
k

Podsumowując więc - jeśli jeszcze mogłeś czekać i nie miałeś specjalnego powodu kupować auta już teraz, to być może za tydzień czy miesiąc coś byś jeszcze zyskał. Ale wielce prawdopodobnym jest, że ruchów cenowych po prostu nie będzie...

i bardziej skłonni do ustępstw.

:
Komentarz