Zamieszczone przez rezon
Parametry felg Octavia 2009 FL
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez drayOjciec mnie prosił o zakup stalówek na zimę i zastanawiałem się czy nie zmienili parametrów podczas FL.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez drayOjciec mnie prosił o zakup stalówek na zimę i zastanawiałem się czy nie zmienili parametrów podczas FL.W moich żyłach płynie etylina a sercem jest Turbina
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez drayOjciec mnie prosił o zakup stalówek na zimę i zastanawiałem się czy nie zmienili parametrów podczas FL.Audi A4 1.8TFSI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez draySzkoda że BMW ma w Polsce taką opinię. Za to rekompensuje wszystko mocą, prowadzeniem, komfortem, hamulcami 8)
Wystarczy posłuchać wiadomości.... BMW uderzyło w drzewo lub pijane towarzystwo wracało z Disco i na łuku drogi wypadli z zakrętu.
Jak widać moc i komfort to nie wszystko.W moich żyłach płynie etylina a sercem jest Turbina
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rekinZamieszczone przez draySzkoda że BMW ma w Polsce taką opinię. Za to rekompensuje wszystko mocą, prowadzeniem, komfortem, hamulcami 8)
Wystarczy posłuchać wiadomości.... BMW uderzyło w drzewo lub pijane towarzystwo wracało z Disco i na łuku drogi wypadli z zakrętu.
Jak widać moc i komfort to nie wszystko.Garret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
Komentarz
-
-
Nie rozumiem dlaczego powielasz stereotypy. Przeczytaj ten artykuł:
Uważasz że tylko kierowcy BMW zachowują się jak idioci? Ja mam trochę inne spostrzeżenia - np. kierowcy z kompleksem małej pojemności silnika, który objawia się rajdową jazdą na wąskich uliczkach (osiedlowych czy też miejskich).
Nie o to chodzi abyśmy się obrzucali błotem. W sumie to ja wybierałem auto dla ojca. Dla niego samochód to środek transportu z punktu A do B i nic ponadto. Wybrałem dla niego nową Octavię - stwierdziłem, że to najrozsądniejsza oferta za te pieniądze. Przyznam, że prowadzi się i wygląda bardzo dobrze. Jedyne zastrzeżenia miałbym do jakości plastyków w środku.
Ja szukam czegoś innego, nawet wersja RS byłaby wolniejsza od mojej e39 530i (środkowy pod względem mocy silnik benzynowy z oferowanej wtedy palety).e39 530i + e46 320d
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez aldamjakieś przykłady?
felga stalowa (nowa) - 250 zł/szt wrzesien 2008
Zamieszczone przez rekinbez sensu ładować w alusy na zimę
Obecnie felgi aluminiowe pokrywane sa specjalną powłoką która umozliwia bezprobelmowe użytkowanie ich zimą. Ogólnie w tym watku dajesz sie poznać z nienajlepszej stonyCzarny Elegance
Komentarz
-
-
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz