otomoto.pl to internetowa giełda samochodowa. W otoMoto kupisz i sprzedasz samochody osobowe, dostawcze, ciężarowe i motocykle, ale także maszyny o różnym przeznaczeniu, np. budowlane i rolnicze.
Niestety, ale na głupotę ludzką nic się nie poradzi. Ja znam za to masę prawdziwych fanów BMW. Kolega np. kupił ostatnio do swojej e30 cabrio 1986 nowy katalizator w ASO - koszt 6000zł :wink:
Szkoda że BMW ma w Polsce taką opinię. Za to rekompensuje wszystko mocą, prowadzeniem, komfortem, hamulcami 8)
ale brakuje oleju w głowie ich użytkowników
Wystarczy posłuchać wiadomości.... BMW uderzyło w drzewo lub pijane towarzystwo wracało z Disco i na łuku drogi wypadli z zakrętu.
Jak widać moc i komfort to nie wszystko.
W moich żyłach płynie etylina a sercem jest Turbina
Szkoda że BMW ma w Polsce taką opinię. Za to rekompensuje wszystko mocą, prowadzeniem, komfortem, hamulcami 8)
ale brakuje oleju w głowie ich użytkowników
Wystarczy posłuchać wiadomości.... BMW uderzyło w drzewo lub pijane towarzystwo wracało z Disco i na łuku drogi wypadli z zakrętu.
Jak widać moc i komfort to nie wszystko.
taaa.. a kierowcy skód to kapelusznicy :lol: bez takich uogólnień proszę :P
Garret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
Uważasz że tylko kierowcy BMW zachowują się jak idioci? Ja mam trochę inne spostrzeżenia - np. kierowcy z kompleksem małej pojemności silnika, który objawia się rajdową jazdą na wąskich uliczkach (osiedlowych czy też miejskich).
Nie o to chodzi abyśmy się obrzucali błotem. W sumie to ja wybierałem auto dla ojca. Dla niego samochód to środek transportu z punktu A do B i nic ponadto. Wybrałem dla niego nową Octavię - stwierdziłem, że to najrozsądniejsza oferta za te pieniądze. Przyznam, że prowadzi się i wygląda bardzo dobrze. Jedyne zastrzeżenia miałbym do jakości plastyków w środku.
Ja szukam czegoś innego, nawet wersja RS byłaby wolniejsza od mojej e39 530i (środkowy pod względem mocy silnik benzynowy z oferowanej wtedy palety).
ATT 640 nowe - 315 zl/szt. wrzesien 2008 r.
felga stalowa (nowa) - 250 zł/szt wrzesien 2008
Zamieszczone przez rekin
bez sensu ładować w alusy na zimę
A mógbyś może rozwinąć temat czy tylko na tyle cie stać
Obecnie felgi aluminiowe pokrywane sa specjalną powłoką która umozliwia bezprobelmowe użytkowanie ich zimą. Ogólnie w tym watku dajesz sie poznać z nienajlepszej stony
prawdopodobieństwo uszkodzenia felgi w zimę jest wysokie.
Prostowanie felgi stalowej kosztuję grosze a aluminiowej???
p.s kupowałem felgi stalowe w zeszły czwartek i za 16" płaciłem 190 zł a nie 250 :P
W moich żyłach płynie etylina a sercem jest Turbina
Komentarz