Witam
Mam pytanko czy podłokietnik z anglika będzie pasował.
Mam na myśli łapę mocującą bo góra to raczej to samo.
Czy samą łapę można kupić, bo mi w ASO Kielce powiedzieli ze tylko w komplecie.
Pozdrawiam
przemek77, łapa podłokietnika powinna być taka sama, dla pewności poproś o zdjęcie od sprzedającego.
w ETCE łapa ma osobny numer 1U0 864 273 C więc skoro nadali osobny nr to imo i zamówić można.
przemek77, podaj w ASO ten nr co cysterniarz, pisze. Chłopaki na forum pisali ze kosz takiej łapy to ok 50 zł. Pytałes na Krakowskiej (dawnym Zgórsku) czy na Wiśniówce (seat, subaru)?
Podlokietnik pasuje z tego co pamietam. Pierwszy element inny z tych plastikow to jest ramka dookola biegow i potem to co idzie w gore do deski. Sam ten plasik gdzie przychodzi podlokietnik jest taki sam u nas i tam.
podłokietnik juz mam, ale widze ze bede miał problem z montażem.
Narazie nie mam lapy , ale widze ze tunel jest bez otworu na montaz tzn jest taki jak na fotce
Jak przymierzałem go do tunelu to ten otwór na kubek jest szerszy niż ten plastik z osłony podłokietnika.
Szukałem tunelu i wszystkie które maja otwór na podłokietnik maja tez zapalniczke ,a ja w miejscu zapalniczki mam przycisk do otwierania wlewu paliwa.
co proponujecie zrobić?
Najpierw zamontuj łapę i przytnij odpowiednio otwór pod podłokietnik.Otwór,który pozostanie wokół podstawy podłokietnika zamaskuj gumą,tworzywem.Sam nie wiem.
Poszukaj końcówki tunelu od modelu przedliftowego z małym daszkiem nad zestawem wskaźników.Takie były TDI w roczniku 1999 i 2000,miały mały daszek i dolną część kokpitu i tunel w kolorze szarym.
Dziękuje wszystkim
Juz zamontowany, łapa i podłokietnik pasuje. Tak jak Janusz pisał w tunelu wyciąłem otwór zamaskowałem i obyło sie baz wymiany tunelu
Pozdrawiam
Komentarz