to co doradzi mi ktoś co zamontować do sprężyn rs'owych? oprócz b6 :P
koni sport
Zamieszczone przez Damianjg
I wyszło: lewy tył 37% prawy tył 42 % Możliwe po roku czasu??
ogólnie badanie amorów na pierwszej lepszej maszynce to nieporozumienie choć w Twoim przypadku wynik wydaje się i tak ubogi. Jakie masz ciśnienie w kołach oraz rozmiar kapcia?
Wymieniałeś tyły a co z przodem bo pływanie różnie można rozumieć?
Czu u was (uzytkownikow 01) tez tak jest, mam wersje z 2000r i centralny zamek zamyka sie baaardzo glosno u kumpla rocznik 2003 zamykaja sie znacznie ciszej.
U was tez tak jest ?
Da sie cos z tym zrobic ?
Pozdrawiam
Bartek
------------------------------------------------------
1.9 TDI 110 KM SLX /2000r Srebrny Hatchback
President Johnny II na pokładzie
Czu u was (uzytkownikow 01) tez tak jest, mam wersje z 2000r i centralny zamek zamyka sie baaardzo glosno
W O1 r.prod. 2008 malśnięcie rygli centralnego jest słyszalne, ale nie jest to jakiś głośny trzask.
Próbowałem i z "pipnięciem" syrenki alarmu, jak i bez niej.
I tak uważam, że lepiej słyszeć, ze auto się zamknęło, niż nie słyszeć i cofać się do atuta by sprawdzić.
U mnie również głośno dupnie, zarówno przy otwieraniu jak i zamykaniu (z lekkim "stereo", bo zamek tylniej kalpy ma niewielkie opóźnienie). Ale... jak mam za bardzo rozbawione towarzystwo w aucie i nie mogę przywołać do porządku, to ich straszę zamkiem! 8) Moment cisza… i paniczne pytanie "co to było"? Szczególnie uwielbiam to czynić podczas jazdy :!: :lol:
P.S.
Skoda rocznik 2000.
Komentarz