Witam wszystkich. Rozumiem, że klima osusza powietrze i szyby odparowują, ale nie w zimie. Przecież przy ujemnych temperaturach sprężarka się nie włącza i to niezależnie czy Climatronic pracuje w trybie ato czy ekon. Pozdrawiam Darek
Ogrzewanie tylnej szyby
Zwiń
X
-
Ogrzewanie tylnej szyby
Jako że zima zbliża się wielkimi krokami, ostatnimi czasy zacząłem myśleć o przygotowaniu do zimy i okazało się że jedna ścieżka ogrzewania tylnej szyby jest przerwana i stąd moje pytanie, czy ktoś próbował coś takiego naprawiać jeżeli tak to w jaki sposób.
Nie myślę o lutowaniu tylko o np jakis lakierach przewodzących itp.
Czy ktoś może mi pomóc nie przeszkadza mi tto lecz najzwyczajniej w swiecie denerwuje :lol:była czeszka jest franca ale wolałem czeszkę
-
-
proponuje wykozystac do tego lakier przewodzacy (taka srebrna paćka) ja uzywalem firmy Wurtch (o ile dobrze pamietam) jesli szcze3lina nie jest dluga to na 100% przyniesie to efekt w poprzednim autku jezdzilem z tym 3 lata i bylo oki a jak zrobisz to starannie to nawet specjalnie nie ma sladu a srodek mozna kupic w wiekszosci sklepow z akcesoriami samochodowymi a takze na niektorych stacjach benzynowychSZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców
Komentarz
-
Komentarz