Jakie mogę zastać opony jak będę odbierał moją OII FL (2.0 TDI Elegance) 17" ??
opony z fabryki
Zwiń
X
-
Wrzesień 2007, Matadory.
Odnośnie głośności tych opon to specjalnie nie narzekam, zimowe Fuldy Kristal Montero II są głośniejsze. Ale co mnie dziwi to letnie Matadory mają większe opory toczenia od zimówek. Odbija się to wyraźnie na spalaniu. Różnica w przed/po zmianie opon wynosi ok 0,5 l LPG/100 km na niekorzyść Matadorów.
Komentarz
-
-
Lipiec 2009, Bridgestone Turanza r16 205/55 na alu w pakiecie sportowymSkoda 105S ->EX, CC700 ->EX, Skoda Felicia 1,3MPI ->EX, Skoda Octavia I More Sport
www.octavia-bedzyna.blog.pl
Komentarz
-
-
odświeżę watek bo jak odbierałem samochód to od razu zmieniłem na zimówki nie patrząc na jakich kapciach wyjechałem z salonu ;-) a że teraz zmieniam na letnie to sprawdziłem co mam a jest to
Bridgestone Turanza ER300 205/55/R16. samochód odebrany koniec listopada 1.4 TSI elegance- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jac_eksprawdziłem co mam a jest to
Bridgestone Turanza ER300 205/55/R16Morgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MorgothZamieszczone przez Jac_eksprawdziłem co mam a jest to
Bridgestone Turanza ER300 205/55/R16
ja miałem micheliny i bridgestone'y ale to pewnie już pisałem
w każdym razie dają dobre opony, nie ma sie co stresować.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaw każdym razie dają dobre opony, nie ma sie co stresować.Morgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
Komentarz