zegary tez od octavi 99, obrotomierz ta sama skala,przy przekladce wgralem eeprom ze starych i to wszystko,a i obok godziny wyswietla sie MFA
pokrowce na kierownice co o tym sadzicie?
Zwiń
X
-
Trudno o większą kaszanę! Do kompletu brakuje jeszcze puszystych pokrowców na fotele w zebrę! Nie krzywdź swojego auta! Obszycie profesjonalne kosztuje już ok. 200zł, ale efekt bywa naprawdę rewelacyjny.Skoda Octavia I kombi, Laurin&Klement, 1.9TDi ASZ, 150KM. To już niestety przeszłość. Wygląda na to, że poszła w dobre ręce.
Komentarz
-
-
Zobacz jaka buła jest na łączeniu skóry na dole kierownicy, poza tym nie ma obszytych ramion... eeeeeeeee dej se chłopie spokój z takimi jakimiś. Nie jestem za tym, żeby robić to samemu ale jeżeli ktoś lubi? Jeśli koniecznie chcesz sobie sam obszyć kierownicę to kup raczej to http://moto.allegro.pl/item795061716...f.html#gallery też nie rewelacja ale przynajmniej ma z ramionami. Widziałem kiedyś jak mój sąsiad obszywał kierownicę skórą CAŁY DZIEŃ nie miał żadnego szablonu tylko docinał skórę w trakcie szycia. Podobno najpierw moczył skórę w czymś tam całą noc a rano wziął się do obszywania. Powiem Ci, że wyszło mu całkiem nieźle, z tym że po roku mniej więcej skóra wytarła się w kilku miejscach. Być może miał skórę z kanapy albo z kurtki a nie samochodową. Tak czy owak IMHO szkoda zachodu chyba, że ktoś baaaardzo chce.Szerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.
Komentarz
-
-
Ja osobiście też jestem przeciwny pokrowcom na kierownicy.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Re: pokrowce na kierownice co o tym sadzicie?
Zamieszczone przez pawel101co sadzicie o czyms takim??
jak wyglada i jak w praktyce ?? czy jest jakas roznica w trzymaniu ?
W praktyce... sprawdź, czy dobrze trzyma się kierownicy, że sobie krzywdy nie zrobić, w wypdku gdy będziesz kręcił samym pokrowcem.
Komentarz
-
-
pawel101, oddaj do peofesjonalnego obszycia. Kierownice 01 bardzo fajnie sie obszywaja. np http://www.allegro.pl/item787621946_...nie_radom.html
Komentarz
-
Komentarz