Proszę mi wytłumaczyć jestem totalnym lajkiem,wiec proszę o wyrozumiałośćoco sprawdzać poziom oleju na bagnecie, skoro przy znaczącym ubytku pojawi się ikonka na kokpicie,poza tym na bagnecie mam to tak niewyraźnie zaznaczone choć O1 mam nowa (0,5roku)1,9tdi,ze to tylko wkurza(strasznie drobniutkie te odznaczenia na bagnecie).Drugie pytanie dotyczy opon zimowych:jaki rozmiar jest optymalny zakładając ze będę jezdil tylko w kraju,wiec zima będzie raczej łagodna,bo na klapce korku paliwa podane są 4-5 rozmiarów (oczywiście felgi tez mogę zmienić jeżeli trzeba).Pozdrawiam i szerokiej drogi dla wszystkich,POZDRAWIAM!
Co do opon to takie jakie sa montowane w fabryce : 195/65R15
Jeżeli chodzi o stan oleju, to z kontrolka różnie bywa. Czasem zapala się bez powodu innym razem nie zapala się podczas braku oliwy. Ja mam taki zwyczaj że podczas mycia auta zawsze patrze ba bagnet. Generalnie bagnet w O1 wydawał mi się czytelny, spotykałem gorsze rozwiązania.
bagnet jest wlasnie po to by nie dopusic do zapalania sie kontrolki. jest calkiem czytelny, pod warunkiem ze dobrze go wytrzesz .
co do opon - wyjdz od rozmiaru standardowego. ewentualnie uzyj szukajki
kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
Cześć kolego,zazdroszczę ze masz tyle czasu i oczew.chęci,ze jeszcze pilnujesz poprawność pisania,ale widocznie ktoś musi taki być, żeby posprzątać,to jest raz,a dwa- skoro piszesz EWENTUALNIE,to zgodnie z sensem tego słowa dopuszczasz,ze Lajk tez istnieje,czym zaprzeczasz sam sobie no nie?Wiec lepiej się skupić chyba na treści motoryzacyjnej,a kabinę tego skórzanego samolotu masz rzeczewiscie odlotowa!Pozdrawiam.
Komentarz